Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Ben Küçükken ... Sanıyordum!

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
tıpkı elifex'in küçüklüğü gibi bende televizyonun içerisinde çigifilm karakterleri var sanıyordum babam birgün içini açtığında çok heveslenmiş ancak sonunda hayallerim altüst olmuştu

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Bardaktaki demleme çayın tortularını karınca sanıyordum :)))

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Küçükken sanıyordum büyüyünce ağlamıcam

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben küçükken tv klilerinin hep canlı oynandığını kanal değiştirdikçe ünlülerin yan stüdyoya koştuklarını sanırdım :)

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben küçükken annelerin parası hiç bitmez(ki çok güzel bir duyguydu) zannediyordum :DSonra babamın paralarını oynamak için alır annemin cüzdanına oradan para koyardım:D Birde mandalinanın (ki o zamanki adıyla bambumbu) çekirdeklerini yutarsam karnımda mandalina ağacı çıkar zannediyordum :D

TATLICADI61

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ekastasarim.com
Ben küçükken herkesin işyerine kendi ismini koyduğunu sanırdım o yüzden yıllarca mahallemizdeki elif kasabın sahibi Halil amcayı Elif amca sanmıştım :rofl:

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
küçükken her şeyin hep aynı kalacağını sanıyordum..
ama sağolsun doğrucu babam; her seferinde bana kapak yapıyordu; büyüyeceksin okula,askere gideceksin sonrada evlenip çocuğun olacak :D
belki ona inat askere gitmedim daha ve evlenmeyi dşünmüyorum :)

crislal

Acemi Tasarımcı
benim küçükken tuvaletim geldiğinde tutardım,okulda yapamazdım..çıkışta eve koşardım kaçırmıyım diye ama abartmıyorum her seferinde annem kapıyı açana kadar ben koyverirdim:D:Dbi kere bile tutamazdım,her seferinde kapının önünde koyver gitsin rahman:D:Dannem çok kızardı

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ben kküçükken tv nin içinde adamlar var sanıyordum...

crislal

Acemi Tasarımcı
küçükken şirinleri çok izlerdim:pbaşlarken hep eğer sizde uslu bi çocuk olursanız şirinleri görebilrsiniz derdi.:Dbende ses seda çıkarmadn izlerdim sırf onları görebilmek için:D sokakta yaramazlık yapan çocuklarada balkondan bağırırdım siz şirinleri göremeyeceksniz işte ben görücem siz yaramazsınız ben usluyum diye:D:D:D:D

küçükken bende kuşlar gibi uçabilirim sanardım ve topladıgım tavuk tüylerini kollarıma baglatıpp mervıvenden aşağı uçmayı denerdimm:)bide aaa gördünüzmü 10 saniye uçtum derdim:rofl::rofl:

:D:Dkopanzi

ben küçükken babamı dedem sanırdım :D

koptum yhaaa:D

crislal

Acemi Tasarımcı
ben küçükken şemsiyeyi paraşüte benzetip uçabilirim sanıyordum:D ve bi gün iki elimdede şemsiye evin üstüne çıktım ikisinide açtım ve atladım:D:D

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evimize ilk defa radyo alınmıştı ve ben onların içinde küçük insancıklar var sanıyodum :p:party::angel:

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
komşu İkbal teyze vardı eskiden; o kadar yaşlıydı ki korkuyordum ondan çok :D böyle kırış kırış : /
o kadar korkuyordum ki; ömür boyu ondan kurtulamayacağımı sanıyordum...
ama yazık kadın iki sene içinde yalnızlıktan öldü.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
küçükken hapşıran kişilere çok yaşa demiyordum özellikle babanneme, çok yaşa diyenlere de kızıyordum çünkü ölmüş dedeme haksızlık olur diye düşünüyordum :angel:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
konuya yazdım mı bilmiyorum ama :)

küçükkken türk filmlerindeki ağır çekimlerin ağır çekim değil de,insanlar gerçekten öyle koşuyor sanırdım..ve denerdim olmazdı her seferinde:D:D

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
konuya yazdım mı bilmiyorum ama :)

küçükkken türk filmlerindeki ağır çekimlerin ağır çekim değil de,insanlar gerçekten öyle koşuyor sanırdım..ve denerdim olmazdı her seferinde:D:D

hahahhaa:rofl::rofl: çok güzel.
ben de küçükken uçabileceğimi zannedenlerdendim.Babaannemin başörtüsünü alıp güya paraşüt yapıp bir koltuktan diğerine uçardım :D:D:D :rofl:

nnunu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nereklam.com
benim babam kasap, kücükken dükkana gittigimde 5 yada 6 yaslarimdayken babam müsteriye pirzola hazirlardi ve ben babama her seferinde sorardim... "Baba o kemikleri et'e nasil yapistiriyorsun" derdim :))))))))))

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Ben de küçükken ayçiçeği (çiğdem) leri neden birbirine yapıştırmak ihtiyacı hissediyorlar diye kızarak merak ediyordum, çünkü Herkes çatır çutur yerken ben tırnaklarımla açmaya çalışıyordum hep tırnağımın içine kabuk batıyordu iltihaplanıyordu,
dişlerimle çıkaramıyordum...

Ayrıca küçükken içki, uyuşturucu, sigara gibi zararlı şeyleri satan ve insanlara hayvanlara haksızlık yapanları geceleri kılık değiştirerek bombalamayı düşünüyordum...