Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Ben Küçükken ... Sanıyordum!

duygu016

🏅Acemi Tasarımcı🏅
küçükken bende kuşlar gibi uçabilirim sanardım ve topladıgım tavuk tüylerini kollarıma baglatıpp mervıvenden aşağı uçmayı denerdimm:)bide aaa gördünüzmü 10 saniye uçtum derdim:rofl::rofl:

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende kendimi küçükken taklitci sanırdım.tüm hayvanların cıkardıgı sesleri cıkarmaya calışıodum.çocuk olasın işte:D:D:D

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evimize ilk televizyon geldiğinde Trt'de ilhan irem şarkı söylüyordu...
ekranda sadece o vardı ama 2 tane farklı ses çıkıyordu...bir ses ince bir ses kalın... ama iki seste aynı kişiye ait... (müzik kulağımın iyi olacağı o zamanlardan belliymiş)
bunu nasıl yapabildiğini bir türlü çözememiştim ve uzun bir zaman kendimce gizli gizli bir köşeye çekilip onu taklit etmeye çalışır, başaramayınca da ağlardım...
yani ben küçükken nelere kafa yormuşum ya...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
ben küçükken yeşil zeytinle, siyah zeytin ayrı ağaçta yetişir sanıyordum :S

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Küçükken keçi boynuzunu gerçekten keçilerin boynuzu zannederdim, yemezdim....

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben küçükken ARZUHALCİNİN dilekçe yazan değilde dilekçe yazan kişinin adının ARZU soyadının HALCİ olduğunu sanıyordum ve itiraf etmek istiyorum askerde bir bulmacada arkadaşın verdiği cevap ile mağaraya gitmiştim:)

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben küçükken uzayda hayat var sanıyodum... hala gelen olmadı :D

Baran35

🌱Yeni Üye🌱
ben küçükken Kadınlarında Pipisi Var Sanıyodum :$ :D

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben küçükken eskden insanların siyah beyaz yaşadığını sanıyordum:)

Not: S/B fotoğraflardan dolayı:)

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben küçükken biri birini öpünce çocukları olur sanıyodum :D dizi izlerken aaa çocukları olcaaaak diye bağırıp duruyodum :D:D

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
radyonun içinde insanlar var sanıyordum...önceden küçük radyolar olurdu...hususi tornavidayla açıp içindeki küçük insanları aramışımdır, bulamayıncada pek üzülmüşümdür...

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
insanlarin gobek deligini doktorlari bagladigi icin oyle dugum seklinde oldugunu sanardim, her doktorun dugum atma sekli farkli oldugu icin herkesin gobek deligi farkli sanardim :D bide biz 4-5 yaslarindayken anaokulunda bunun tartismasini yapardik benim doktorum benim gobegimi daha guzel daha duzgun baglamis diye :giggle: :giggle: dusundukce guluyorum :D :D

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben küçükken kan portakalın içinde gerçekten kan varmış zannederdim.

Bir de küçükken sünnet töreninin doğum gününe denk getirilip doğum günü kutlanır zannederdim. (Hatta ben de sünnet olacağım diye tutturmuştum. Komşunun oğlunun şapkasını giyip, altın dolu maşallah kurdelesini takınıp elimde asayla mahallede gururla gezmiştim.-ne salakmışım-)

Ben yine küçükken kedileri kız, köpekleri erkek zannederdim. (Tamam kabul ediyorum salakmışım.) :D :D :D

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayat toz pembe sanmıştım...kimse bana hayatın bu kadar zor olacağını ve bu kadar mücadele etmek zorumda kalacağımı söylememişti...:worried:

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şansımı kendi elimle yok edeceğimi bilememişim...:crying::brokenheart: