Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Ben Küçükken ... Sanıyordum!

XxBoromiRxX

🌱Yeni Üye🌱
Ben küçükken Cüneyt ARKIN ı, Cüney TARKIN, Bülent ERSOY u Bülen TERSOY, Tarık AKAN ı , Tarı KAKAN zannederdim, yani isimleri öyle yazılıyo sanırdım :D Büyüdüm hem yanlış yazdığımı hemde onların gerçek isimleri bile olmadığını öğrendim :D

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben de Bülent Ersoy ile Muazzez Ersoy isimlerini duyduğumda onları karı-koca sanardım :D:D:D Taa ki Bülent Ersoyla ekranlarda tanışana kadar :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Küçükken kuşlar benim en büyük düşmanımdı.. çünkü Ne zaman yaramazlık yapsam hemen anneme söylerdi :)) o yüzden kuşlardan nefret ederdim...
Küçükken sanıyordum ki kuşlar yaramazlıklarımı hemen anneme söyler... ! hep çocuk olsaydım keşke :D

hodjam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben küçükken, serçeleri büyüdüklerinde güvercin oluyo sanırdım. :) :)

ben2

🌱Yeni Üye🌱
ben küçükkün üç beş adam gökyüzüne çıkıp güneşi tutuyo böylelikle güneş tutulması oluyo sanırdım:D:D:D

beko

🌱Yeni Üye🌱
Ben küçükken özel tv ler kurulmamıştı ayvalıkta olduğumuz için TRT1 dışında yunan kanalı çıkardı (ET1) pazar günleri pazar ayinlerini yayınlardı bende onları izlersek hiristiyan olacaz sanırdım.
Merak işte arada 1-2 dk açar bakar hemen kapatırdım :))) çocuk işte

ben2

🌱Yeni Üye🌱
banada yaramazlık yaptımmı Allah seni taş yapcak bizde merdivene koycaz herkez üstüne bascak derlerdi ne ağlardım ama taş olcam diye :D

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
ilkokul ikinci sınıfa kadar iyilik melekleri var ve ne yapıyosam anneme söylüyorlar zannederdim. cici ve uslu bigün geçirmişsem, annem; "git saloonda yastığın arkasına bak, melekler sana çikolata bırakmış" derdi, bakardım her defasında da bulurdum, meğerse annem hepsinin arkasına saklarmış :D

sadece istanbulda insanlar yaşar, diğer yerlere yörelere gezi maksatlı gidilir diye düşünürdüm.

babam isviçreye döndüğü zaman, eviminizin karşısında bulunan dağın ardına bakıp bakıp iç geçirirdim, isviçre o dağın arkasında derdim, 1 gün kesin gidicem yürüye yürüye diye azmeder ve her denenmemde göze alamayıp eve kös kös geri dönerdim :D

bütün hayvanların yaprakla beslendiğini zanneder, kurbağa larvaları ve uğur böceklerini kavanozlarda biriktirir, içine de birer yaprak atıp sıkı sıkı kapardım kavanozları, ölürlerdi.. bende bunu beğenmediler diyip başka başka yaprak türleriyle devam ederdim denemelerime :)

taksiyle giderken annemin şoföre yol tarif edişine anlam veremezdim. Düz gidin dediğinde neden düz gitmiyo bu adam diye düşünürdüm, çünkü yol virajlıydı ve benim için düz, dağ bayır dinlemeden dümdüz gitmekti :D

bi dönem hayali arkadaşım ayşegül varmış; annem bigün onun üstüne oturdu diye kıyameti koparmışım, benim boyumda olduğunu söylediğim ayşegül, annemin oturma eyleminden sonra kısalıp parmak çocuk ebatlarına gelmiş, hatta bigün gezmeye giderken evde unuttum onu diyip geri döndürmüşüm bizimkileri, onlarda dönmüşler, alıp devam etmişiz:D hay allam ya..

akşam olduğunda bahçemizde bulunan uyku çiçeklerinin yapraklarını yermişim, uykum gelsin, erken uyuyabileyim diye (zira her çocuk gibi erken yatmayı sevmezdim, aslında hemen uyumak isterdim ama ayşegül bırakmıyodu muhtemelen :D )

uzaylıların gelip beni kaçırdığını anlatıp durmuşum 1 dönem, gemilerinin resimlerini felan çizermişim, bizimkiler korkmaya başlamışlar bu anlattığım hikayelerden dolayı, neyse ki sonra geçmiş...

galiba mutlu, zaman zaman sorunlu ama çok hayalperest bi çocukmuşum...

ben2

🌱Yeni Üye🌱
biraz öyleymişsiniz çok afedersiniz amaa :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
dolores çok güldüm :))
Bu hediye olayı hemen hemen hepimizin başına gelmiştir :D
Bu hayal arkadaş durumu benim küçük kardeşimdede vardı ki :D adını ezberleyene kadar neler çektim :D (güldivan ismide :D:D:D ) Arkadaşınını adını unuturdum hep onunla ilgi biseler söyler cevap vermem gerikirdi adını sorduğum zaman nie bilmiyosun diye küserdi bana :D Dışarı çıkmaz o hayali arkadaşıyla evde oynardı :))

teşekkürler yüz kaslarımızı gerdirdiğiniz için :D

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
biraz öyleymişsiniz çok afedersiniz amaa :D

:) çocukluk işte

dolores çok güldüm :))
Bu hediye olayı hemen hemen hepimizin başına gelmiştir :D
Bu hayal arkadaş durumu benim küçük kardeşimdede vardı ki :D adını ezberleyene kadar neler çektim :D (güldivan ismide :D:D:D ) Arkadaşınını adını unuturdum hep onunla ilgi biseler söyler cevap vermem gerikirdi adını sorduğum zaman nie bilmiyosun diye küserdi bana :D Dışarı çıkmaz o hayali arkadaşıyla evde oynardı :))

teşekkürler yüz kaslarımızı gerdirdiğiniz için :D

aslında asosyal çocukların hayali arkadaşları oluyomuş, beni çok sakınırlardı, sağa sola göndermezlerdi pek.. şimdi yeğenim melisanında var ahmet diye, çok saygı duyuyorum ilişkilerine :D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) çocukluk işte

aslında asosyal çocukların hayali arkadaşları oluyomuş, beni çok sakınırlardı, sağa sola göndermezlerdi pek.. şimdi yeğenim melisanında var ahmet diye, çok saygı duyuyorum ilişkilerine :D

:rofl::rofl::rofl: Sen beni güldürdün.Allah da seni glüdürsün :rofl::rofl:

ben2

🌱Yeni Üye🌱
kardeşiminde vardı ismi engindi hatta engin beni sokakta bekliyo gidiyom ben derdi şimdi okula başladı bahsetmiyo artık unuttu galiba

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Küçükken bizi korkuturlardı.yaramazlık yaparsan amcanın iğneli bıçağı var diye. Senelerce uslu uslu oturdum.
Büyüdüğümde anladım ki amcamın iğneli bıçağı yokmuş ve benim amcam lokum tadında bir adammış.

duygu016

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim ben yatarken üstümden atlardı.hep ağlardım boyum kısa kalacak senın yüzünden diye:rofl: