Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben küçükken karpuzun çekirdeği zehirli sanıodum we çok dikkatli yerdim bi gün yutmuştum we bütün gün ölcem die ağlamıştım aklıma geldikçe gülerim yhaa
bence tv de gördüğü için sanıyorlardı çünki tvde yani filmlerde hatta en çok çizgilerde D
bende küçükken herşeyi benim derdim hepsi benim diye hatta kahvaltıda yapardım bir kere anam patates kızartma yaptı ve tabağın önüme aldım hepsi benim diye kaptırırdım varya aynen şimdi ise he biraz yiyorum ara sıra anam da derdi hayret küçükken kimseye vermezdin diye bide çayı şekerle içer ya şekeri ağzına kadar doldurur içermiştim :S anam öyle diyo ama inanmadım çünki şekersiz içiom da ondan
ben küçükken yerden sakız alıp ağzıma atardım bigün abim yakaladı ve annemlere söyledi ve o gün eve hapis ettiler vsonra bi kutu sakız aldılar yerden almıyım diye ehe
ben küçükken seçim zamanı annemlerle oy kullanmaya gitmişim veeeeee arabadan inince bir avuç taş toplayıp ve sağa sola atmışım aklımcaaaa oy atıyormuşum işte...:surprised::rofl::wink::wink::angel::smile::sleepy:uke::sweating::kiss1::crying::swear::sadsmile:
ben küçükken ablamın cinleri oldugunu sanıyordum çünkü bana bir şey yapdırmak için cinlerimi çagırırım diyerek korkuturdu bende her dedigini yapardım çagırmasın diye
ben küçükken -ki yıllarca sürdü küçükkenmi artık!!- BUNDAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI atasözünü BUNDAN İYİSİ ŞAMDAK AYISI diye anlıyordum. "Şamdak ayısı" ne diye salak gibi kimseye de sormadım
hani küçükken karnınız ağrıdığında "tuvalete git" derlerdi ya.... SAKIN GÜLMEYİN AMA..... ben gider bekler bekler dururdum... her seferinde de "eee geçmedi" derdim. Ne biliyim beee gidip sadece beklenilmeyeceğini