ben küçükken karpuzun çekirdeği zehirli sanıodum we çok dikkatli yerdim bi gün yutmuştum we bütün gün ölcem die ağlamıştımaklıma geldikçe gülerim yhaa
![]()
ben küçükken kendimi akıllı uslu puslu bişey sanıyordummeğer ne yaramaz ne mızmız bişeymişim yahu büyüyünce anladım
![]()
ben küçükkken lahmacun un içine peynir kopyup yerdim annem kızar herkes bana gülerdi .Sonra peymacun çıktı ama![]()
ben küçükken bebekleri leyleklerin getirdiğini sanıyordum epey küçükkenherkes böyle sanıyordu galiba
![]()
ben bayabi küçükken çekirdekli şeyleri özellikle karpuz çekirdeğini yemeye çok korkardım onun çekirdeğini yiyince miğdemde ağaç çıkacak sanardım![]()
Ben küçükken -gerçekten küçükken ama- Cüneyt Arkın'nın yazılışını Cüney Tarkın sanıyordum.![]()
ben küçükken -ki yıllarca sürdü küçükkenmi artık!!- BUNDAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI atasözünü BUNDAN İYİSİ ŞAMDAK AYISI diye anlıyordum. "Şamdak ayısı" ne diye salak gibi kimseye de sormadım
![]()
hani küçükken karnınız ağrıdığında "tuvalete git" derlerdi ya....
SAKIN GÜLMEYİN AMA..... ben gider bekler bekler dururdum...
her seferinde de "eee geçmedi" derdim. Ne biliyim beee
gidip sadece beklenilmeyeceğini![]()
Ben küçükken -gerçekten küçükken ama- Cüneyt Arkın'nın yazılışını Cüney Tarkın sanıyordum.![]()
aynen bende hatta söylenişini bile öyle sanıyordum.