Corel Draw' ı seviyorum. Çünkü grafikerlik öğrenmeye başladığım ilk program Corel Draw' ı seviyorum. Çünkü çok kolay bir program Corel Draw' ı seviyorum. Çünkü her şekli çizebiliyorsunuz
coreli seviyorum (kullandığım araç otomatik olarak açılıyor, bu da bana zaman kazandıtıyor. Kullanımı daha kolay) fakat çok az biliyorum. İnş. örenirsem daha çok sevicem.
1/10 çalışmak zorunda kalmıyorum..Freehand'in neredeyse 10 katı çalışma alanı var.... PS'tan aldığım psd'leri ayrı ayrı açabiliyorum... vs.. vs... vs..... uzaaarr giderrr..
coreli seviyorum oda beni seviyo kanımca ilk görüşte aramızda bi elektirik oldu şimşekler çaktı bu aşk olmalı evet evet aşk aşık olunca insan kötü yönlerini görmezya öyle bişe işte onun karşısında kendimi çok mutlu hissediyorum her sölediğimi yapıyo beni hiç üzmüyo iyiki varsın corelllll aylavyuuuuu
arkadaşlar coreli seviyorsunuz çünkü adobe programlarına geçmemişsiniz... geçmiş olsaydınız tabelacı programı der çıkardınız benim gibi indesign veillustrator kullanın, bakalım corelin yüzüne bakacakmısınız....