Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
oyun parkı deil ama oyun oynuyorlar burda ayıp bişe ya toz kalkar şaziye yengenin camlarına yapısır penecerisi açıksa içeri girer kızı evlendiyse bi erkek torunu olduysa onu rahatsız eder die düsünmüyorlar hiç:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
yani herşeyi benden beklemeyin arkadaşlar hüsnü amcayı hiç söylemiyorum bak :D:D:D:D :dance:

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
nereye kadar gidiyorsun evladım sen en son en iyisi ilk durakta indir sen beni

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
beni yeme kazım gördüm seni o kadınla elele yürürkene :D:D:D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
yürürkene denizin kenarında mehtabın eşliğinde,sen geldin aklıma ey zalııım bi yarın olsun çağrıma cevap vermemenin cezasını fitil fitil buruncaazlarından getircem dedim içimden

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
içimden gelenleri söyledim sana ayşe inan bana tek sevdiğim sensin (kız: yalan söyleme bedri geçengün bu lafları bizim haticeyede söylemişin bitti artık herşey :D:D:D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
sensin dimi gavurla evlenip onun dinine geçen vasıfsız herif, hı hı hııııı belliydi zati senin böyle bi kalleşlik yapacağın hadi dinini değiştirdin tamam da neden beni değil de onu aldın a şapşal adam

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
adam dediki 6km ileriden sağa dönün ilk soldan içeri girin görüceksiniz benzinciyi az ileride olum namık bi adreside doğru alsan şaşarım nere la bura hayvanat bahçesine geldik hani benzinlik :dance::dance::dance:

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
benzinlik boşalacak sonra yeniden dolduracaksın tamam mı evlatttt hadi bakayım göreyim seni petrolcüler kıralı yapacam seni(anaaa oolum len sen yaktın ya kendini hadi kendini yakıtn petrolden ne istedin be)

kazem994

🌱Yeni Üye🌱
be beni benden eden güzellikler benden ne istedinizde yarin hasretini kalbimden sildirmediniz

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
sildirmediniz şu kırıkları zavallı çocuklar b sene daha okuyacaklar fazladan :D:D:D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
fazladan bi kaç simit daha koluna geçirmiş bi yandan yiyor bi yandan da konuşuyordu:D

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
yalnızdı gene sabahtan beri gezip dolaşmışlardı elele ama gece oldu gene el elde baş başda :D:D:D

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
başda emmim olmak üzere bütün aile fertleri bu kavganın içindeydi,şimdi ayıkla pirincin taşını

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
taşını yorganına göre uzat hanım nediyon sen manyak herif genemi içtin sen :D:D:D

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni :D:D :lol: