Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyun parkı deil ama oyun oynuyorlar burda ayıp bişe ya toz kalkar şaziye yengenin camlarına yapısır penecerisi açıksa içeri girer kızı evlendiyse bi erkek torunu olduysa onu rahatsız eder die düsünmüyorlar hiç
içimden gelenleri söyledim sana ayşe inan bana tek sevdiğim sensin (kız: yalan söyleme bedri geçengün bu lafları bizim haticeyede söylemişin bitti artık herşey
sensin dimi gavurla evlenip onun dinine geçen vasıfsız herif, hı hı hııııı belliydi zati senin böyle bi kalleşlik yapacağın hadi dinini değiştirdin tamam da neden beni değil de onu aldın a şapşal adam
adam dediki 6km ileriden sağa dönün ilk soldan içeri girin görüceksiniz benzinciyi az ileride olum namık bi adreside doğru alsan şaşarım nere la bura hayvanat bahçesine geldik hani benzinlik :dance::dance::dance:
benzinlik boşalacak sonra yeniden dolduracaksın tamam mı evlatttt hadi bakayım göreyim seni petrolcüler kıralı yapacam seni(anaaa oolum len sen yaktın ya kendini hadi kendini yakıtn petrolden ne istedin be)