Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pamuklu Penye üzerine Dijital Baskı mümkünmü ?

burhan12

🌱Yeni Üye🌱
dtg viper ile ilgili bütün sorularınızı sorabilirsiniz

uagfx

🌱Yeni Üye🌱
günde kaç adet basabiliyor maksimum?

bluenext

🌱Yeni Üye🌱
sevgili kardeşim ben sublimasyon yapmak isitiyorum ama burada okadar karışık bilgi kirliliği varki inanılmaz buişi yapan birinden tüm konularda bilgi almak isterim ban yardımcı olurmusun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

alpermor

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben pamuklu kumaş üzerine sublime baskı yapmak istiyorum
bunu yapmak için nasıl bir kuruluma ihtiyacım var ?
yapmak istediğim baskı tarzını göstermek için buraya birde resim ekledim ...
bu tarzda bir baskı yapmak istiyorum tabi tasarım design kısımları için prob yok ama baskı konusunda desteğe ihtiyacım var....
yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

Rowneen

🌱Yeni Üye🌱
Burhan12 arkadaşım, DTG Viper hakkında istediğimiz soruyu sorabileceğimizi belirtmişsin, bunu görünce çok sevindim ve ayrı bir başlık açmak istemiyordum forumun daha verimli kalması açısından.

Şu sıralar DTG Viper ile ilgileniyorum, youtube ve çeşitli yabancı yerlerde pek memnun olmadıklarını gördüm makineyle ilgili fakat hiç biri kronik sorunlarından ve nedenlerinden bahsetmemiş. Hatta bu forumda DTG Viper satan arkadaşlar var ve cidden cazip fiyatlara.. Mamafih neden sattığını yazmamış ve kafa değişiminden söz etmiş. Diğer danıştığım kaynaklardan da Direct to Garment (DTG) yani direkt tekstil üzerine makinelerin kafalarının çok sık şekilde tıkandığından bahsettiler.

Ben hali hazırda 30 seneye yakın zamandır emprime ve serigrafi yapan fakat kendini kalıp baskıdan öteye götürememiş, inatçı :smile: sevgili babamın işini devralmak üzereyim ve geliştirmek istiyorum. Kendi projelerim için de dikili ve koyu renk pamuklu t-shirt ve kot üzerine direkt baskı yapan bir makine düşünüyorum.

Ayrıca satmak isteyen arkadaşlar varsa satma nedenlerini de öğrenmek istiyorum. Yani düşünebildiğim iki sebep var;

1- Bu makine oldukça çok sorun yarattığından dolayı sağladığı yarardan fazla zarar getiriyor ve onun için gayet yarı fiyatına elden çıkartmak istiyorlar
2- Özel (custom) t-shirt olayında müşteri potansiyeline, düşünülen planlanan talebe ulaşamama sebeplerinden dolayı karar değiştirip satmak istiyorlar

Yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı da DTG Viper tarzı makinelerden biraz korktum açıkçası. Lütfen bu makinelerin kronik sorunları, teknik destek yaygınlığı ve maliyeti, sahada kullanım sıklığı ilgili bilgilerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

bynemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım ben senin yerinde olsam serigrafi yaparım o daha mantıklı ben ce

fora18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok fazla Bilgi kirlilliği var. Herşeyi o kadar okudum çözemedim. Süblime makinasına öyle bir transfer kağıdı koyuyorz ki %100 pamuk üstünde sonuç alıyoruz tiftiklenmeden ve kaparmadan doğru anlıyorum değilmi Eğer EVET ise nasıl sonuca gidecem adı nedir nerde satılıyor ne diyerek talep edecem malzemeyi epson 4800 var için bu makinada kullanmak istiyorum diğer pres filanda var sadece malzemeyi talep edeceğim yerde sıkıntım var.

Biz yıllardır koyu zemin üstüne dark ve 60 dereceye dayanaklı transfer uyguluyoruz pamuklu üstüne yada flexi yazı kesim yaparak süet kabartma 3 boyutlu malzemeyi vektörel çatıda kesip uyguluyoruz. Forma isimleri ve numaraları konusunda naylon çantaya da adetli baskı da yapıyoruz. Tişört Polyester ve cotton olursa kalıcı tinerle bile çıakrtamayacığınız süblime baskı da yapıyoruz. Eğer %100 pamuklu üstüne kalıcı 60 derece kadar gibi bir kısıt getirmeden renklerin solmayacağı garantisini verererk üstünde bir muşamba gibi kalmayarak pamuğa empose ederek kalıcı dayanaklı ve edet talep ettiklerinde bir tane bile yapaccağım bir baskı şeklinden bahsediyorsak bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla...

eserea

🌱Yeni Üye🌱
ciddi anlamda bu konu ile ilgileniyorum. koyu ve açık zemin pamuklu tişört lere ekonomik adet li yada mini miktar bazında ciddi yatırım yada mini yatırım ile nasıl çözebiliriz. antalya yılmaz özkan

tnkali

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba pamuk ve polyester kumaş üzerine metraj baskı uygulamalarını yapmaktayız. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

exmoda dijital

🌱Yeni Üye🌱
Süblimasyon baskı kaplama malzemeleri izle yardımcı olur bu site sana ama renkler cok soft kalmakta ama ram tesisli bir fabrikada mümkün önemli olan uygulama

hades sarpedon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kzybaski.com
Arkadaşlar transfer kağıtları ile yapılan baskı kalıcı olmuyor . Pamuklu t shirt e baskı direk baskı makinaları var bu konu ile ilgili epey bilgiliyim. Jet makinaların baskısı kaliteli ama kendileri değil kafa tıkanma sorunları çok fazla. Çözüm bulucaklarına inanıyorum çünkü başka alternatif yok

starspor

🌱Yeni Üye🌱
pamuklu tişorta baskı yapmak mümkün biz bunun malzemesini yaptık ve satıyoruz ilgili herkes alıp yapabilir googleden pamuklu kumaşa süblime baskı yazıp videoyu seyretsin ardından bilgi için bizi arayın