Kendim için yaptığım wallpaper çalışmam umarım beğenirsiniz
pcfaresi 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 659 Tepkime puanı 11 Web sitesi yeniguc.com 23 Eyl 2009 #1 Kendim için yaptığım wallpaper çalışmam umarım beğenirsiniz
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 23 Eyl 2009 #2 Çok karanlık açıkcası hiçbirşey belli değil beğenmedim
kaleydoskop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ağu 2009 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 23 Eyl 2009 #3 fare biraz daha farklı olabilirdi... fazlasıyla mickey mouse. ama pırıltıları beğendim, elinize sağlık.
fare biraz daha farklı olabilirdi... fazlasıyla mickey mouse. ama pırıltıları beğendim, elinize sağlık.
pcfaresi 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 659 Tepkime puanı 11 Web sitesi yeniguc.com 23 Eyl 2009 #4 sirine24' Alıntı: Çok karanlık açıkcası hiçbirşey belli değil beğenmedim Genişletmek için tıkla ... kaleydoskop' Alıntı: fare biraz daha farklı olabilirdi... fazlasıyla mickey mouse. ama pırıltıları beğendim, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... yorumlarınız için teşekkür ederim
sirine24' Alıntı: Çok karanlık açıkcası hiçbirşey belli değil beğenmedim Genişletmek için tıkla ... kaleydoskop' Alıntı: fare biraz daha farklı olabilirdi... fazlasıyla mickey mouse. ama pırıltıları beğendim, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... yorumlarınız için teşekkür ederim
F futRos ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 May 2010 Mesajlar 164 Tepkime puanı 2 18 May 2010 #5 Mickey mouse hoş olmuş bence. Arka plan falan.Şık.