Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pepsi logosunu yeniledi

AlemStyle

🌱Yeni Üye🌱
1987 senesindeki logo bile yenisinden daha iyi gözüküyor bence.:S

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç beğenmedim, basit göstermiş doğrusu.her ne kadar kalıpları yıkmaya çalışsamda 1971 daha iyi geliyor gözüme bilmem sizce nasıl!!!!!!

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
1.5 yılı aşkın bir süredir pepsinin ege bölgesinde reklam işleri ie uğraşıyorum ama pepsi nin logo değişikliğini burda öğrendim doğrusu.Belkide bu logo türkiye ye daha gelmemiştir.Yada gelmeyecektir bilemiyorum ama araştırcam. Yorumum ise bu son logo tam bir pavyon logosuna benzemiş!!

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence güzel olmamış

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
pepsi nin yeni logosu 2009 yılı boyunca türkiyede kullanılmayacak. 2010 için şuan bir plan yok.Umarım aslada kullanılmaz ki pepsi türkiye çalışanları bile bu logoyu beğenmemişler.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
pepsiye hiç yakıştıramadım açıkçası logoyu. ilk baktığımda bi uçak firması logosunu anımsattı bana :D fontta çok alakasız bişey sanki amatör birisi yapmış gibi

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede ilk logosu hepsinden daha güzeldi sonuncusuda başarılı bi çalışma ama ilki kadar değil

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bundan önceki daha güseldi bence.en azından orijinal duruodu :) şimdiki amatörce olmuş bence :angel:

muratunek

🌱Yeni Üye🌱
yenilik iyidir arkadaşlar insanların dikkatini çeker
pepsi bence mantıklı bi hareket yapmış.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
pepsi gibi sermayesi kuvvetli şirketler oraya timea new roman la "P" yazsa bile 1 yıl içinde logoyu herkes benimser...

ancak. bunun hala bir şaka olabileceğini düşünüyorum. Bu tip firmalar için logo değişikliği nerdeyse hiç görülmemiş birşey.

Coca Kolanın yazı biçimi neyse pepsi içinde logosu oydu.

ayrıca modern olduğunu düşünmüyorum. pepsinin logosu olduğu haliyle her çağ için uygundu bana kalırsa...

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
pepsi gibi sermayesi kuvvetli şirketler oraya timea new roman la "P" yazsa bile 1 yıl içinde logoyu herkes benimser...

ancak. bunun hala bir şaka olabileceğini düşünüyorum. Bu tip firmalar için logo değişikliği nerdeyse hiç görülmemiş birşey.

Coca Kolanın yazı biçimi neyse pepsi içinde logosu oydu.

ayrıca modern olduğunu düşünmüyorum. pepsinin logosu olduğu haliyle her çağ için uygundu bana kalırsa...

Pepsi nin websitesinde kullanılıyor olduğuna göre, şaka olma ihtimali yok gibi :)

Pepsi

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
özellike pepsi'deki "e" çok itici.

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tasarmlar bana hani cakma markalar olur ya...converse yerıne conderse gıbı onun gıbı olmus:D gibi geldi

morsikletli_kiz

🌱Yeni Üye🌱
1971 yılı kullanılan logolar cam 1 litrelik şişelerde kullanılmıyor muydu.. benim çcoukluğumda vardı ama :S
bu arada yeni logo itici yahu :/

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence gayet iyi... En azından şirket politikası olarak iyi... PEPSİ reklamını yapmış oldu... Aynı benzer bir logo yapmış olsaydı aradaki farkı normal vatandaş anlamazdı dikkat bile etmezdi
-aaa pepsi logosunumu değiştirmiş kaç kişi derdi... Ama bu şekilde herkesin dikkatini çekecektir diye düşünüyorum.

PEPSİ sonuçta markadır... logoyu akıllara kazır hemen..

Parantez içinde belirtmek istiyorum ki (Bu logoyu büyük ihtimalle Türkiyedeki gibi 50 liraya logo yapan freelance arkadaşlarımız gibi biri yapmamıştır... bize göre üstad diyeceğimiz bir sanatçıdır diye tahmin ediyorum.. O üstad bu grafikerler.net'in bir üyesi olmuş olsaydı ve logoyu bize sunsaydı yorumlarımız bu şekildemi olacaktı düşünmek istiyorum... Üstadım bu çok amatörce olmuş diye bir yorum :))) komik geliyor bana..(sadece bir hayal)

Son düzenleme:

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yeni logonun pekte başarılı bir logo olduğunu söyleyemem.

mistik0707

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pepsi

DEĞİŞİM DEMEK REKLAM PİYASAINA PARA AKMASI DEMEK
ESKİDEN TEK TİP İÇECEKLER VARDI İÇECEK SEKTÖRÜNDE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTTIKÇA YENİ ÜRÜNLERİNDE TANINMASI VE SATILMASI AÇISINDAN DEĞİŞİKLİĞE GİDİLME İHTİYACI DUYULMUŞ COLA DA DA ZERO İÇİN ÇOK REKLAM YAPILYOR ÜRÜN ÖNE ÇKARILIYOR AMA BUNUN TEMELİNDE İNSANLARIN BİLİNÇLENMESİ ZARARLARINI ÖĞRENİNCE BOYAMA YAPIYORLAR MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYUYORLAR NEYMİŞ EFENDİM SIFIR ŞEKERMİŞ. TÜKETTİĞİN KADAR KALORİ DOĞRUSU
HEPİNİZE SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLİYORUM....:rofl: