Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pepsi logosunu yeniledi

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
pepsiyide sevmem zaten, bu logolarda pepsiye yakışır olmuş :)

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende arkadaşlara katılıyorum ilkler herzaman iyidir

yass_553

🌱Yeni Üye🌱
Sabit fikirli olmamak lazım.Yeniliklerde gerek..Güzel olmuş bence

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçek mi bu?
2008 de böyle bir başlık açılmış 2010 hala aynı logo kullanılıyor +ordaki sembol zaten kullanılan bir logo değilmiydi. benzer tasarımlar başlığında vs bile vardı hatta burada sanki?

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçek mi bu?
2008 de böyle bir başlık açılmış 2010 hala aynı logo kullanılıyor +ordaki sembol zaten kullanılan bir logo değilmiydi. benzer tasarımlar başlığında vs bile vardı hatta burada sanki?

Pepsi nin kurumsal web sitesine göz atarsanız.. logo kullanımda uzun süredir :)

Pepsi

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Pepsi nin kurumsal web sitesine göz atarsanız.. logo kullanımda uzun süredir :)

Pepsi

evt baktım öle olmuş gerçekten..ne kadar bende yeni logoyu benimseyememiş olsam da..ilk olarak fontunu yetersiz buldum yeni logonun..belki yeni logoda daki yapılan değişiklik bi anlam içeriyor ama, keşke bir önceki logo bu kadar değişmeseydi..

tşk ler bilgilendirme için dorad:)

WitherSpooN

🌱Yeni Üye🌱
ben de beğenmedim bu logoyu fakat en azından font sabit kalabilirdi diye düşünüyorum.En eski logodaki font bir sonrakinde italik şekilde yazılmış.Bunda da devam ettirilebilirdi o font.Çünkü yıllardır güvendiğim marka bana kendini bir şekilde hatırlatmalı.İlk bakışta pepsi olduğu anlaşılmayabilir bile.Logonun değiştiğinden haberi olmayan insan almaktan bile vazgeçebilir,sahte olduğunu düşünebilir.Çok ucuz geldi bana da.Logo sık sık değiştirilebilecek bir şey değildir bence.Bir markayı uzun yıllar ifade eder çünkü,aynı kalitede olduğunun garantisini verir.

aresworks

🌱Yeni Üye🌱
Kim ne derse desin ilk logosu en güzel logoydu. Şimdikinin üzerine bek uğraşılmamış gibi duruyor

ozha54

🌱Yeni Üye🌱
bence alışılmışın dışına cıkılmamalıydı renklerinde oynama olabilirdi ama logada dil

gokcetugba

🌱Yeni Üye🌱
gülümseme espirisi pek olmamis biraz daha degisik bir logo tasarımı olabilirdi mesela pepsi iceceginin damlaciklari olabilirdi ama yine emegine saglik özen gösterilmis

birbizar

🌱Yeni Üye🌱
firma için çok büyük risk ama böyle de çekici olmuş.her zaman pepsi tercih eden bi insanım burda biraz tuhaf geldi gözüme ama şişede durduğu gibi durmamış şişede iyi duruyordu :D

sessizsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beğenmedim font çok sönük çok amatör işi duruyor..

SiRiLLo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sanırım burdaki üyelerin çogu reklam sektöründen bence işe pepsi tarafından degilde ticari açıdan bakalım pepsinin bu girişimi reklam sektörünün yüzünü güldürecektir bırakın pepsi logosunu degil adını bile degiştirse yıkılmayacak bir firma bence her büyük firma böyle reformlar yapmalıdır bu bizim işimize gelir öyle değilmi ? :)))

tQbRk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tugberktasdemir.com
Pepsi logosunu gorunce aklıma sadece yıllar once ps'de pepsiman die bi oyun vardı o geliyor :D kutuları topla, dev pepsi kutusundan kaç :D:D:D

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
pepsiyi baharat kızlar grubu sayesinde tanımıştım. o zamandan bu yana ne kadar çok logo değiştirmiş böyle. ilki gözüme daha güzel göründü.