Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Photoshopta Template Hazırlama...

linkigör

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık arkadaşım
ilk defa kendi yaptığım templateyi kullanacam sitemde

any12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlatımın için saol çok yararlı bilgiler ve anlaşılabilir :)

any12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bişey sormak istiyorum anlatım qüzelde peki devamında ne yapmak lazım mesela arkadaşlarında takılıdığını sandığım bi yer var bunları yapıp kaydettikten sonra indexi açtığımızda yazılar resim olarak karşımıza çıkıyor yani yazıları değiştiremiyoruz bu konuda bilqilendirme yaparsanız çok sevinirim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
bişey sormak istiyorum anlatım qüzelde peki devamında ne yapmak lazım mesela arkadaşlarında takılıdığını sandığım bi yer var bunları yapıp kaydettikten sonra indexi açtığımızda yazılar resim olarak karşımıza çıkıyor yani yazıları değiştiremiyoruz bu konuda bilqilendirme yaparsanız çok sevinirim

Bir nebze olsun cevabınızı vermişsiniz. "Kayıt ettikten sonra" demişsiniz. Hangi görüntü formatında kayıt ettikten sonra değişiklik yapabilirsinizki ? Yazıları kayıt etmeden önce düzeltin... Yada mantığını çözdüyseniz bu anlatımın pratik yaparak ne yapıcağınızı daha iyi anlarsınız...

any12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kayıt etmeden değiştiricemde yazılarda resime dönüyor yazıları daha sonra değiştirmek istediğimde karşıma resme saklanmış halde çıkıyor :) değişmiyor yapmak istediğim temaya yazıları frontpagede eklemek ve istediğim zaman yazıları ordan değiştirmek

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kayıt etmeden değiştiricemde yazılarda resime dönüyor yazıları daha sonra değiştirmek istediğimde karşıma resme saklanmış halde çıkıyor :) değişmiyor yapmak istediğim temaya yazıları frontpagede eklemek ve istediğim zaman yazıları ordan değiştirmek

Şu mantığı düşündünüzmü?

Yazı yazılacak alanı boş bırakıp kalıp a gerekli olan tableleri yerleştirdikden sonra frontpage de yada buna benzer html editörlerinde yazmayı ?

pakers

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler benimde böyle bir şeye ihtiyacım vardı.Ellerine emeğine sağlık...

script

🌱Yeni Üye🌱
süper süper süper çok teşekkürler

----------

farketmez

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.farketmez3.com.tr.tc
yaa arkadaşlar ben bu siteden indirdim template html tema indirdim fakat frontpage de olmuyor uzantısınıda html yaptığım halde olmuyor acaba ek sayfaları olmadığı için mi :(

Günışığı1

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir anlatım olmuş..ellerinize sağlık benim açımdan çok faydalı oldu..

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylaşımın için çok teşekkürler.çok anlaşılır anlatmışsın.yaptım çok güzel oldu.tekrar teşekkürler....

umutus

🌱Yeni Üye🌱
Güzel çalışma bende buna benzer bir anlatım arıyordum teşekkürler

hacker46

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel anlatmışsın arkadaşım ilkdefa template düzenlemede böyle anlatım görüyourm

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
PS'de yapılan template'in nasıl html editörüne aktarılacağını sormuş bir iki kişi. Tasarım bittikten sonra şunları yapabilirsiniz:

1) (k) harfine basarak Slice Tool'u seçtiğinizde eğer template daha önce slice la kesilmişse kareler halinde sayfanın ayrı ayrı seçildiğini görürsünüz. Daha önce yapılmamışsa siz keserek başlayacaksınız. Örneğin Bannerı, menüyü, orta kısmı slice tool ile seçeceksiniz.

2) File > Save for web devices'a tıklayın. Burda html'ye aktaracağımız resim parçalarının formatını da sağdan ayarlayabilirsiniz. Ctrl+ a ile tüm bölümleri seçeriz. JPEG formatında Medium ya da high yapabilirsiniz. GIF hoş görünmeyebilir. JPEG Maksimum yaparsanız dosyaların boyutu artar.

3) Save edin. Bu kadar.

Erayy001

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bileyenler için Güzel Bir Paylaşım..
Tabii Bu Sadece İndex Sayfası İndexte ne Kadar Bağlılacak sayfa varsa hepsi hazırlanması lazım:)Web Biraz Daha Zor GrafiK'e Göre. Ama Template'in En Sağlıklı Yolu Photoshop'tur.
En Önemli Aracı İse Slice Tool'dur..KayıT Ederken ise Gir Yerin %90 Kalite ile jpeg Kullanılması Tavsiyemdir..
Teşekkürler Tekrar.

Moderatör tarafında düzenlendi: