Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Photoshopta Template Hazırlama...

asitetik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söyleyecek söz yok bu kadar kısa ve öz ancak bu şekilde anlatılırdı :D

mervemsu

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık süper bi çalışma olmuş ama şu resterize layer olayını bi türlü yapamadım daha dorusu çerçeve olayınıı:((yapan biri warsa yardımcı olabilirmi

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
süper bir anlatım bilmeyenler için mükemmel bir çalışma...

mdogan35

🌱Yeni Üye🌱
Elinize emeğinize sağlık harika bir anlatım olmuş, fakat ben bu işte çok acemiyim anlamadığım bi konu var şimdi template yaptık tamam save for web deyip kaydettik burya kadar herşey güzel peki bu yaptığımız çerçevelerde değişiklik yapılacağını varsayıyorum her seferinde photoshopu açıp resimler üzerindenmi değişiklik yapıcaz bu konudada yardımcı olursanız sevinirim... konuyu anlatamadıysam kusuruma bakmayın anlamayan olursa tekrar anlatırım. herkese kolay gelsin...

drvedat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Harika bir anlatım ve güzel bir paylaşım olmuş..
Gerçi ben psd-template kullanmayanlardanım ama olsun.
Böyle yararlı paylaşımlar için çok teşekkürler..

Sevgiler

--
Dr_VedaT®
©1995-2008

drvedat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elinize emeğinize sağlık harika bir anlatım olmuş, fakat ben bu işte çok acemiyim anlamadığım bi konu var şimdi template yaptık tamam save for web deyip kaydettik burya kadar herşey güzel peki bu yaptığımız çerçevelerde değişiklik yapılacağını varsayıyorum her seferinde photoshopu açıp resimler üzerindenmi değişiklik yapıcaz bu konudada yardımcı olursanız sevinirim... konuyu anlatamadıysam kusuruma bakmayın anlamayan olursa tekrar anlatırım. herkese kolay gelsin...

Selam dostum,

Evet, her türlü değişikliği yapmak için bu PSD dosyasını yeniden açmanız gerekiyor.
Ancak, çalışmaya başlamadan önce bilinçli bir şekilde ebatları vs. şekilleri önce kağıt üzerinde karalarsanız, olay bittiğinde her bir birimi ayrı ayrı psd dosyaları olarak kaydedebilirsiniz.

Selamlar..

jack.daniels

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, öncelikle tebrik ederim harika bir anlatım, yalnız sormak istediğim bir kaç şey var, link butonlarını yaptım fakat köprülerin nasıl kurulacağını anlamadım, linkleri nasıl bir adrese yönlendirerek aktif edebiliriz, koyduğumuz resmin üzerine tıklanmasını nasıl sağlayabiliriz?

yokkk

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşlar peki hani bu nu yaptık örneğin bi şeyin yazısınıda yazdık sonra hepsini ayrı ayrı dilimliyoz da ve html olarak kaydet diyorum o yazılar resim olarak çıkıyor yani yazı normal çıkmazmı :S

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhabalar, öncelikle tebrik ederim harika bir anlatım, yalnız sormak istediğim bir kaç şey var, link butonlarını yaptım fakat köprülerin nasıl kurulacağını anlamadım, linkleri nasıl bir adrese yönlendirerek aktif edebiliriz, koyduğumuz resmin üzerine tıklanmasını nasıl sağlayabiliriz?

biraz daha açarsananız konuyu yardımcı olabilirm?

Nedenlerr

🌱Yeni Üye🌱
Teşekurler ÇokGüzel Bi Anlatım Aradağım Bi Paylaşımdı

mhkmtr

🌱Yeni Üye🌱
tebrikler

tebrik ederim arkadaşım, çok güzel anlatmışsın...

receploji

🌱Yeni Üye🌱
yerleşim planı

paylaşım için tşk.ler

aşağıdaki resimdeki;
15287404dp6.jpg

ilk bölümdeki çerçeveyi oluşturamadım?

gri renk çerçeve ve sağ alt köşedeki dikdörtgeni nasıl oluşturabilirim. yapmaya çalıştım ama atladığım yer var galiba.
tşk.ler...

burakin_1

🌱Yeni Üye🌱
valla anlatım çok iyi saolsın dostum ellrine sağlık