Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
var... yeni bir sayfa aç... layer dan yeni bir layer aç oraya bir kare aç... sonra ikinci bir layer aç orayada bir kare koy... sonra iki layerı seç menü kısmının altında align araçlarını göreceksin ordan hizalama yapabilirsin..

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok tşk ederim gerçekten saolun

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bir sorum daha olucak herhangi çizdiğimiz bir karenin yada elipsin içine resmi nasıl oturtabiliriz....

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
resmi kopyala, çizdiğin alanı seçili hale getir... edit menüsünden paste into de... olur..

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bir sorum daha olucak herhangi çizdiğimiz bir karenin yada elipsin içine resmi nasıl oturtabiliriz....

yeni bir layere elips veya kare çizimini yap. içine dolgu ver. yerleşitirilecek resmi layer paletinde çizdiğin layerin hemen üstüne taşı resimdeki layere sağ klik yap create clipping mask yap diğer alttaki çizdiğin layerin içine yerleştirecektir. kendine göre resimi layerin içinde hizalayabilirsin

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
SELAM
BENİM üyeliğim de daha çok taze ben forumda bir arama yaptım ama sanırım bulmadım
paths ve channels dersleri arıyorum:

orphanbrs

🌱Yeni Üye🌱
web sayfası olarak actgımda sayfa sola dayalı oluyor. bunu nasıl ortalarım ?

MELONKO

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
ben bir fotografı eskitmek istiyorum. üzerinde yırtık ve çizikler olsun istiyorum Bir de siyah beyazdan ziyade sarımtırak bir renge çevirmek istiyorum. bu mümkün mü? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

orphanbrs

🌱Yeni Üye🌱
Eksik yazmışım . Photoshop ta 700*600 boyutunda açtım sadece bir sayfa yapıp dosya web için kaydetim. internte sayfasına upload ettim açılan sayfada sağdan sıfırdan başlıyor solda kalan bır kısım beyeaz ben istiroumki saghdan ve soldan eşit beyazlıklar olsun yani yaptıgım sayfa ortada olsun umarım anlatabilmişimdir. ilginiz için şimdedin teşekkürler.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba
ben bir fotografı eskitmek istiyorum. üzerinde yırtık ve çizikler olsun istiyorum Bir de siyah beyazdan ziyade sarımtırak bir renge çevirmek istiyorum. bu mümkün mü? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Ctrl + U ile sephia tonunda yapabilirsiniz istediğiniz ton sanırım bu sephia tonu. Colorize yi seçili hale getirin Hue: 35 , Saturation : 14 yapın. İstediğiniz kırıklık efektleride brush lar yoluyla kolay birşekilde yapabilirsiniz. Aksi taktirde pen tool yada lasso tool ile çizerek yapabilirsiniz.

Eksik yazmışım . Photoshop ta 700*600 boyutunda açtım sadece bir sayfa yapıp dosya web için kaydetim. internte sayfasına upload ettim açılan sayfada sağdan sıfırdan başlıyor solda kalan bır kısım beyeaz ben istiroumki saghdan ve soldan eşit beyazlıklar olsun yani yaptıgım sayfa ortada olsun umarım anlatabilmişimdir. ilginiz için şimdedin teşekkürler.

Dediğiniz işlemler için bir html editörü lazım. Frontpage veya dreamweaver en popüler html editörleridir. Table leri center yani ortala demeniz gerekmektedir.

MELONKO

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler gökhan.bir süredir uğraşıyorum ama yapamamıştım saol..

saldalı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba photoshopta resimin yarısını blur verip yarısını nasıl net yapabilirim
bitane kare çizdim onu blurlaştırdım resmin üzerinde soft uyguladım ama yapamadım

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba photoshopta resimin yarısını blur verip yarısını nasıl net yapabilirim
bitane kare çizdim onu blurlaştırdım resmin üzerinde soft uyguladım ama yapamadım

seçtiğiniz layeri marquee tolls ile blurlaştıracağınız kısmı çizin daha sonra 'Filter menüsünden blur seçeneğine geçin gaussions blur seçeneğine tıklayın pencerede çıkan değerlerle oynayın sol tarataki previev kutucuğunu işaretlersen ön izleme yapabilirsin istediğin değerlere ulaşınca enter layarak layere blur eklemiş olursunuz.

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshop cs2 yı yüklyemıyorumm Yardımcı olur musunuz??

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya benim photoshop'a bişey oldu :D şöyle anlatayım bi resmi decube yaptım ondan sonra o resmi küçültüyorum ve resim bozuluyor küçültüp büyülttükçe ama aşırı bozuluyor ve şuan kafam durmuş vaziyette bi yardım lütfen :D

efeem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar altın yaldız rengi için hangi renk kodunu kullanmalıyım. Ekranda da o renk görünmesi için renk kodunu bilmiyorum. Birde o renk kodunu girdiğimde parlak görünmesi için ayrıca bir şey yapmam gerekiyormu ? bu tüm renkler için geçerli renkleri daha parlak görünmesi için ne yapılabilir? Yardımcı olurmusunuz?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ya benim photoshop'a bişey oldu :D şöyle anlatayım bi resmi decube yaptım ondan sonra o resmi küçültüyorum ve resim bozuluyor küçültüp büyülttükçe ama aşırı bozuluyor ve şuan kafam durmuş vaziyette bi yardım lütfen :D

Küçültmek derken?

Arkadaşlar altın yaldız rengi için hangi renk kodunu kullanmalıyım. Ekranda da o renk görünmesi için renk kodunu bilmiyorum. Birde o renk kodunu girdiğimde parlak görünmesi için ayrıca bir şey yapmam gerekiyormu ? bu tüm renkler için geçerli renkleri daha parlak görünmesi için ne yapılabilir? Yardımcı olurmusunuz?

Girmiş olduğunuz sarı tonuna noise ekleyerek yaldızlı havası verebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...