efeem
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Girmiş olduğunuz sarı tonuna noise ekleyerek yaldızlı havası verebilirsiniz.
Siz hangi sarı tonu kullanırsınız Kodunu yazarsanız sevinirim.
Girmiş olduğunuz sarı tonuna noise ekleyerek yaldızlı havası verebilirsiniz.
ya benim photoshop'a bişey olduşöyle anlatayım bi resmi decube yaptım ondan sonra o resmi küçültüyorum ve resim bozuluyor küçültüp büyülttükçe ama aşırı bozuluyor ve şuan kafam durmuş vaziyette bi yardım lütfen
![]()
arkadaşlar photoshop ta bütün kısa yollarım karıştı nasıyy düzeltebilirim??
çok acil ardıma ihtiyacımm var
ma kullanıyorum
tercihler dosyasını çöpe attığımda normal ayarlarının geri dönmesi gerekiyor ama ben tercihler dosyasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
orası normal konumunda zaten ya şu tercihler dosyasını bulup çöpe atmam lazım o zaman kendiliğinden düzeliyor. ama bulamıyorum mac te aynı sorun kimsenin başına gelmedimi yahu?
cs 2 yı ındırdımm fkat yukleyemiyorumm serial numarsaını yazıyorum. süreklı next diyorum hata verioo . belkıde indirddgım progrm hatalıı nasıl yukleyeblırımHiç bir bilgi vermemişsiniz. Nasıl yardım edelim. sorun hakkında detaylı bilgi verirseniz, yardımcı olunabilir.
Değerli forum üyeleri
Kendi çapımda photoshop kullanmaya çalışıyorum.
Mandala yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden shapelerin içi boş sadece dış çizgileri siyah görünecek şekilde çizmem gerekiyor. Deniyorum deniyorum bir türlü olmuyo. Shapeler mi olmuyo yoksa benmi yapamıyorum.
yardımlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
bunun gibi(resim alıntıdır.)
bu arada yanlış yerede açmışım çok pardon
(shape) nin içine
saygılarımla...