Arkadaşlar ateşli yazı yazmak istiyorum ama duplicate bölümüne kadar oluyo gerisini yapamıyorum yardımcı olabilirseniz iyi olur ..
Arkadaşlar Photoshopta yapılan bir dekupeyi, Corelde ve Freehandde nasıl açabilirim? Hangi formatta kaydetmeliyim. Verilen seçenekleri tek tek denedim ya bozuk açılıyor ya da hiç açılmıyor. Oysa ki photoshopta dekupesi yapılmış resmin etrafını boş olarak Corelde veya Freehandde açmak istiyorum.
Ayrıca yine photoshopta renk ayrımını yaptıktan sonra çıkışa göndermek için Corelde yada Freehande nasıl açabilirim? Yine bozuk açılıyor ve Freehandde Transparent seçeneğini göstermiyor.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
kayık cıkmıs resimleri photoshop ta düzeltebiliyoruzmu forumda baya bi baktım ama bulamadım öle bi baslık varsada şimdiden özür dilerim
Bu bölümde kalıyorum hep![]()
![]()
oLdu gaLibaa (x ilk yapmam olduğundan kötü olsada : D
Arkadaşlar sağoLun valla hatamı buldum bu arada ilk başta grayscale yerine rgb color yapıyordum ondan dolayı![]()
![]()
oLdu gaLibaa (x ilk yapmam olduğundan kötü olsada : D
Arkadaşlar sağoLun valla hatamı buldum bu arada ilk başta grayscale yerine rgb color yapıyordum ondan dolayı![]()
işte tekrarlamak istiyorum, dersleri çok dikkatli okulamalısınız o zaman efekt daha iyi olacak... sanki bu derler sizden kaçıyor gibi acele ediyorsunuz
Yine de resimlerin yanında sözleri kullanmakta fayda var derim ben ders veren arkadaşlar için![]()
siz zaten dersin açıklamasını alıntı olarak eklemişsiniz bende görselini sundum... bu durumda tekrar açıklamalı anlatıma ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum...
Arkadaşlar sarı renkteki yazının rengini nasıl değiştirebilirim yaa bu sefer güzel oldu gerçekten
![]()
İnanmayacaksınız dersteki yazıları yeni gördüm ben onları sadece resim olarak görmüştüm.. Kısmi kör mü oluyorum?
sayın efoja... bu tür durumlara sebebiyet vermemek adına demek ki biraz daha dikkatli inceleyip öyle yorum yazmamız gerekiyormuş değil mi? gözlerinizde bir sorun olmadığından eminim... sadece biraz daha dikkat gerekiyormuş demek ki![]()
Aslında bir kaç kere dikkatlice baktım, belki o an için benim mozillamda bir sorun vardı... Çünkü benim de takıldığım bir nokta oldu ve gerçekten açıklamayı altında göremedimYoksa ben hiç bir zaman inanmadığım ya da emin olmadığım bir şey hakkında yorum yapmam... Teşekkür ederim bir de sadece efoja diyebilirsiniz
![]()
aslında mozilla da sadece görsel çıkmayabilir, yazı çıkmıyor diye ilk defa duyudum
yine de uyarı için teşekkür ederim. daha sonra her derslerimde yazı yadıktan sonra kontrol edeceğim....