Türkçe karakter desteğini veren font lar ile birde klavyenizin türkçe desteği olduğuna dikkat ediniz. İşletim sisteminiz hakkında bize bilgi verirmisiniz ?...
Bilgisayarınızın Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Karşınıza çıkan kutuda Diller sekmesini tıklayınız. Ardından ayrıntılara tıklayın ve ekran görüntüsünü buraya yüklermisiniz ?..
Eğer kore dili ile işiniz yoksa kaldırın onu üstüne tıklayarak sağdan kaldır demeniz yeterli olacaktır.
Sadece türkçe kalsın. Ancak kullanıyorsanız problem yok kalabilir. Türkçe karakterlerin çıkmamasının sebebi korece yi seçiyor photoshop a geçtiğinizde . Eğer korece yi kaldırıp sorun devam ederse buraya yazın.
Rounded Rectangle Tool çizdigin karenin köşelerini oval yapman için Ctrl+alt+r kısa yolunu kulanarak karşına refine edge diye bir menü gelicektir burdan kenarları oval yada bulur efekti vere bilirsin bu bir yoludur path menüsünden rounded rectangle tool ile istedigin gibi bir kare çiz ve mause sag tık yaparak çıkan menüde make selection diyerek istedigin uygulamaya ulaşa bilirsin
ya arkadaşlar bir arkadaş love tutorial diye bir şey yapmış onu psd formatında da kaydetmiş benimde bir ödevim var öyle yapmak istiyorum nasıl yapacağım ya lütfen yardım eder misiniz
ya arkadaşlar bir arkadaş love tutorial diye bir şey yapmış onu psd formatında da kaydetmiş benimde bir ödevim var öyle yapmak istiyorum nasıl yapacağım ya lütfen yardım eder misiniz
mervis arkadaşım böyle bir çalışma yapa bilmen için sadece ps yeterli degildir ullistrator ile 3bir yazı yazıp effect menüsünden 3d ile yazıyı boyutlandırıp ps aktarman gerekir ve ps ile bir çok işlemden geçirilip istedigin effect elde edersin
ahmet arkadaşım bu senin 30 günlük deneme sürümün bitmiş demektir ve lisans alman gerekiyor anlamına gelir ayrıca programı kanımca türkçe yapma dünyada program dilli ingilizcedir bir programı ögrenirken birden fazla program ögreniriz ingilizce sayesinde
merhabalar benim sorum olacak. şimdi kendi yaptığımız fırçaları yedekleyebiliyormuyuz yani mesela formatta falan tekrar oluşturmamak için teşekkür ederim...