Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Başka türlü de olmaz sanırım.Pen tool ve Warp aracı en uygunu.

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshopta bir satır yazı yazdıktan sonra alt satıra geçemiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuzenter dediğimde alt satıra geçemiyorum bunun bir yolu var mı arkadaşlar yoksa ayrı ayrı mı yazıcaz her zaman

nilush

🌱Yeni Üye🌱
slm arkdşlar benmde acilen kartvizit yapmam gerekiyoor yardım edersenizzz çook seviniriiim

linecraft

🌱Yeni Üye🌱
forum yöneticisi olan ve forumda tecrübeli olan arkadaşlar sizlere bir sormak istiyorum...
bu forumda herkes bir şeyler paylaşmak için bir şeyler ortaya koyuyorlar, kimisi yaptığı çalışmayı, kimisi yazılı olarak bir dersi, kimisi görsel bir eğitimi paylaşıyor, benim merak ettiğim bu paylaşımlar hangi kriterlere göre değerlendiriliyor...
kimi arkadaşların paylaşımı forumda gösterilirken kimisi gösterilmiyor, örnek verecek olursam; ben photoshop ve flash kısmında birer adet e-kitap paylaşmak istedim,güzel bir şekilde hazırladım,upload ettim vs...forum konusunda biraz acemi olduğum için tecrübeli arkadaşların paylaşımlarını inceledim ve ona göre bende paylaşmak istediklerimi hazırladım ve foruma yerleştirdim,paylaştığım e-kitaplar forumda en fazla 10 dakikaka durmuştur, sonra kayboldu..:)
ben ilk şey düşündüm forum yöneticileri tarafından incelenip herhangibir illegal unsur içerip içermediği kontrol edildikten sonra tekrar forumda gösterilir diye düşündüm..:)
diyelimki illegal bir unsur vardı içlerinde (ki yoktu...:) ama aynı şekilde başka bir e-kitabın başka bir kısımda paylaşıldığını da gördüm ve halada paylaşılıyor(Adobe Illustrator cs3 Eng E-book)...:)
fakat baya bir oldu ama hala paylaşımlarım gözükmüyor...:)
çünkü böyle olunca; insanın paylaşma heveside kaçıyor..:)
sebebini belirtirseniz çok sevineceğim...
herkese teşekkürler...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Sayın linecraft;

Söylediklerinizde haklısınız ama sitemizde illegal yayınlar yasak.Bu büyük bir sorun.Yönetici arkadaşlarımızda elinden geldikleri kadar illegal yayınların sitemizde bulunmasını engelliyorlar.Bazıları gözden kaçarken çoğu temizleniyor.Eğer çalışmalarınızın içeriğinin illegal bir unsur taşımadığını küçük bir not ile belitirseniz ve orjinal link kullanırsanız yönetici arkadaşlar eminim ki sizin paylaşımlarını silmez.İyi günler dilerim..

ali_emre_35

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshopta bir satır yazı yazdıktan sonra alt satıra geçemiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuzenter dediğimde alt satıra geçemiyorum bunun bir yolu var mı arkadaşlar yoksa ayrı ayrı mı yazıcaz her zaman
Çok ilginç bir durum enter tuşuna bastığınızda alt bölüme geçmesi gerek. Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz PS'nin. Araç kutusunda text i seçip, fareyi sürükleyerek bir yazı alanı oluşturun ve o yazı alanının içinde deneyin...

linecraft

🌱Yeni Üye🌱
Sayın linecraft;

Söylediklerinizde haklısınız ama sitemizde illegal yayınlar yasak.Bu büyük bir sorun.Yönetici arkadaşlarımızda elinden geldikleri kadar illegal yayınların sitemizde bulunmasını engelliyorlar.Bazıları gözden kaçarken çoğu temizleniyor.Eğer çalışmalarınızın içeriğinin illegal bir unsur taşımadığını küçük bir not ile belitirseniz ve orjinal link kullanırsanız yönetici arkadaşlar eminim ki sizin paylaşımlarını silmez.İyi günler dilerim..

ali_emre_35

ilginizden dolayı teşekkür ederim Sayın ali_emre_35

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️

window-character seçiniz
ardından resimde gördüğünüz yerden satır aralarını açınız.
tahminim yazı alta iniyor ama siz göremiyorsunuz satır aralarını açarsanız yazınız ortaya çıkacaktır.

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar p.shopu şimdiye kadar sadece bir resmi kesip corelde kullanmak için kullandım.O yüzden hiçbirşey bilmiyorum ama 2 tane sorum olacak birincisi shape ve brushları nereye yükleyeceğim? ikincisi bu shape ve brusları nasıl kullanacağım p.shop.ta yardım ederseniz sevinirim.

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar forumdan shape ve brusları nasıl yükeleyeceğimi buldum ama shape lerde sorun yaşıyorum C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Custom Shapes klasörünün içine attım shapeleri ama shape.lerin içinde görünmüyor. .csh uzantılı shape bunlar. lütfen yardım edermisiniz.

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
shape penceresinin yanındaki ok a tıklayıp açılır listekutusundan load diyim yükledinmi?

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşım teşekkür ederim ilgin için allah razı olsun

Red Eye

🌱Yeni Üye🌱
Ben ve sorularım (=

öhööm öhööm.Efendim benim şöyle iki sorum olacak.
1-Layerlarda kullanabildiğimiz Free Transform (Ctrl-T) işlemini aynı şekilde kullandığımız brushlarda da uyguluyabilme şansımız varmıdır ? Kastım brushı büyültmek yada küçültmek değil, sağa yada sola doğru döndürebilmektir.

2-Bu sorum kullandığımız brushları renklendirme ile ilgili.
Sormak istediğim, bir brushın rengini belirlerken 2 yada daha fazla renkle birlikte kullanabileceğimizmidir ? Yada bunu yapabilmek için brushı kullanacağımız layer üzerindemi işlem yapmamız gerekiyor.
Örnek olarak alttaki çalışmada kullanılan renk tonları olabilir.
Benim bunları yapamamamın sebebi örnek resimde kullanılmış olan işlemlerin brushla bi alakası olmamasından kaynaklanabilir mi ?

Örnek

Son düzenleme:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
1) Evet brush ları dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
2) Evet açtığınız layer üzerinde istediğiniz gibi işlem yaparak istediğiniz yerini renklendirebilirsiniz...

Red Eye

🌱Yeni Üye🌱
Her iki cevabada "nasıl?" sorusu sorabilirmiyim (=
Özellikle brushı döndürebilme hakkında biraz detay verebilirseniz memnun olurum.

Son düzenleme:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Brush u yeni bir layer açarak yaparsanız ctrl + t kısayol tuşu yani free transform ile istediğinizi yapabilirsiniz...

Red Eye

🌱Yeni Üye🌱
hmm mantığı anladım galiba.
Yardımcı olduğun için teşekkürler.

jale

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop ta sadece bir resim tarayabiliyorum . Ama öğrenmeyi çok istiyorum.. Ve bu yüzden bu siteye üye oldum. İnanılmaz açıklayıcı bilgiler var çok şey öğrenebilirim. Fakat arkadaşlar ilk olarak nerden nasıl başlıyacağımı bilemiyorum. Bana ilk olarak nereden başlayabileceğimi söylermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...