Ali Emre
👑Efsanevi Grafiker👑
Başka türlü de olmaz sanırım.Pen tool ve Warp aracı en uygunu.
Çok ilginç bir durum enter tuşuna bastığınızda alt bölüme geçmesi gerek. Hangi versiyonunu kullanıyorsunuz PS'nin. Araç kutusunda text i seçip, fareyi sürükleyerek bir yazı alanı oluşturun ve o yazı alanının içinde deneyin...photoshopta bir satır yazı yazdıktan sonra alt satıra geçemiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuzenter dediğimde alt satıra geçemiyorum bunun bir yolu var mı arkadaşlar yoksa ayrı ayrı mı yazıcaz her zaman
Sayın linecraft;
Söylediklerinizde haklısınız ama sitemizde illegal yayınlar yasak.Bu büyük bir sorun.Yönetici arkadaşlarımızda elinden geldikleri kadar illegal yayınların sitemizde bulunmasını engelliyorlar.Bazıları gözden kaçarken çoğu temizleniyor.Eğer çalışmalarınızın içeriğinin illegal bir unsur taşımadığını küçük bir not ile belitirseniz ve orjinal link kullanırsanız yönetici arkadaşlar eminim ki sizin paylaşımlarını silmez.İyi günler dilerim..
ali_emre_35
photoshopta bir satır yazı yazdıktan sonra alt satıra geçemiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuzenter dediğimde alt satıra geçemiyorum bunun bir yolu var mı arkadaşlar yoksa ayrı ayrı mı yazıcaz her zaman
ilginizden dolayı teşekkür ederim Sayın ali_emre_35