Merhaba arkadaşlar bende psd fonlara resimlerimi aktaramıyorum resimlerim fonlara göre ya büyük yada ufak geliyor uygun olarak boşluklara yerleştiremiyorum resimleri fonlara eklemenin tekniğini anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
İlk önce kısayolları ezberleyerek sağlam bir temel atmış olursunuz.İleride photoshop daha hızlı bir şekilde kullanımanıza çok büyük faydası dokunacaktır...Photoshop ta sadece bir resim tarayabiliyorum . Ama öğrenmeyi çok istiyorum.. Ve bu yüzden bu siteye üye oldum. İnanılmaz açıklayıcı bilgiler var çok şey öğrenebilirim. Fakat arkadaşlar ilk olarak nerden nasıl başlıyacağımı bilemiyorum. Bana ilk olarak nereden başlayabileceğimi söylermisiniz.
Merhaba arkadaşlar bende psd fonlara resimlerimi aktaramıyorum resimlerim fonlara göre ya büyük yada ufak geliyor uygun olarak boşluklara yerleştiremiyorum resimleri fonlara eklemenin tekniğini anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Photoshop dersleri ayrıntılı bir döküman nereden bulabilirz arkadaşlar.
peki corelde resimleri baskıya yollamadan önce "convert to bitmap" yapmalı mıyım.texi seçip convert to curves yapıyorum fotograflara da mutlaka c.bitmap yapmalıyım galiba degil mi .ilk kez fotograflı bir çalışma yollayacagım matbaya teşekürler