yenı başlayanlar için bir yol haritası
öncelikle hepinize kolay gelsin..
arkadaşlar ben photoshop u kendi kendime öğrenmeye calısıyorum bılıyorum içerik olarak derya deniz bir program bisürü öğrenılmesı gereken yerler var ve muhakkak iyice öğrenılmesı ıstenıyorsa bı kursa gıtmekte fayda var ancak benım şu an böyle bir imkanım yok malesef

ama benım asıl amacım corel draw da yada ın desıgn da calısmak ama öncelıklı olarak sanırım bıraz photoshop un temelını bılmem gerekıyo.bunun ıcın photoshop CS öğrenıyorum dıe bı program var elımde.ve photoshopun CS sürümü var elımde,ayrıca burdakı anlatılan derslere de bakıyorum ancak böle napcagını şasırmıs biri olarak oraya buraya saldırıp duruyorum ve sanki yerımde sayıyomus gıbı hıssedıyorum
ben öncelıkle kısayolları falan öğrenmeye calısıyorum bı yandan da menulerdekı yazan seceneklerın anlamlarını ne işe yaradıklarını öğrenmeye calısıyorum ama kendı kendıme calısmalar yaparken ınanın bazen cok zorlanıyorum.acaba siz profesyonel kullanıcılar olarak bu işe ilk başladıgınızda programın neresınden başlayarak öğrenmeye başladınız?bana bu konuda bir yol gösterırsenız cok sevınırım

ancak en bastada söledıgım gıbı amacım photoshopta profesyonel olmak deıl corel drawa geçiş yapacak kadar bilgi sahıbı olmak
şimdiden teşekkürler herkese...