Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Php konusunda yardım

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar Bir kaç sorum olacak.

Ben Bilgisayarıma Phptriad'ı kurdum.Sorunsuz çalışıyor.Ancak takıldığım yerler var.

1.Php uzantılı dosyaları localhost'umda görüntüleyebilmem için hangi klasöre atmalıyım?

2.Php-Nuke 8.0 var elimde.Bunu kurup localhostumda denemek istiyorum.Kurulumunu ve localhost'da görüntüleyebilmem için izlemem gereken yolları anlatabilecek (mümkünse resimli) arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Php dosyalarınızı localhost üzerinde görüntüleyebilmeniz için C:\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs\pma ; pma klasörüne atmalısınız.

Localhost/pma/index.php

Kolay gelsin...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Php dosyalarınızı localhost üzerinde görüntüleyebilmeniz için C:\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs\pma ; pma klasörüne atmalısınız.

Localhost/pma/index.php

Kolay gelsin...

Teşekkürler.açıklamanız için.Ancak ikinci sorum cevapsız kalmış:) Yardımcı olursanız sevinirim.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla ben epey uzun zamandır php olarak benim için şahsi düşüncem şu anda en avantajlı dil asp.net dillerinden biridir. Bunun içinde günümüzde .net çatısı altında yapılabilmış çok güzel uygulamalar mevcut...Burdaki arkadarşlarının tümünün yazılarında doğruluk payı var ancak neden sadece php ile asp hakkında bahsediliyor anlayamıyorum . Bende .net çatısını yeni öğrenmeye çalışan biri olarak lütfen .net konusundada kıyaslama hakkında paylaşım yapacak arkadaşları bekliyorum ...Gördüğüm bir çok yenilik ve uygulama bazında .net daha avantajlı ve daha güvenli geldi bana ancak diğer konulardaki avantajları hakkında yanılıyor olabilirim ... Lütfen bu konuyada değinebilirmisiniz ?

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla ben epey uzun zamandır php olarak benim için şahsi düşüncem şu anda en avantajlı dil asp.net dillerinden biridir. Bunun içinde günümüzde .net çatısı altında yapılabilmış çok güzel uygulamalar mevcut...Burdaki arkadarşlarının tümünün yazılarında doğruluk payı var ancak neden sadece php ile asp hakkında bahsediliyor anlayamıyorum . Bende .net çatısını yeni öğrenmeye çalışan biri olarak lütfen .net konusundada kıyaslama hakkında paylaşım yapacak arkadaşları bekliyorum ...Gördüğüm bir çok yenilik ve uygulama bazında .net daha avantajlı ve daha güvenli geldi bana ancak diğer konulardaki avantajları hakkında yanılıyor olabilirim ... Lütfen bu konuyada değinebilirmisiniz ?

Pardon özür ben yanlış yere yazmışım adminler bu konuyu yerine açarsa sevineceğim ...