Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pınar Kırtasiye

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Arkadaşlar Bu Tabela Olucakdır

Untitled-1-1.jpg

Benzer konular

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık kardesm ama daha iyi yapabilirsin..bence...mesela pınar kırtasiyeyle numaraları bi ortak hizalayabilirsin. daha yaratıcı bişeyler cıkabilir bunun üzerinden..

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
yorumun için teşekkürler aslında bende öyle düşündüm ama mekan sahibi işte ... işi yapana bırakmıyor illaki kendi istediği olucak =) bende pek fazla uraşmadım o nedediyse onu yaptım bunu çıakrdım orata ... Tekrar Teşekkürler

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o zaman problem yoktur mekan sahibi istiyorsa ama yinede güzel fikir...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
o zaman bu bi deneme çalışması değil :)
de ne olduğunu da anlayamadım :) biraz daha detay lütfen

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Aynen Galip Yapıcak Bişey Yok :D Adam Ne İstediyse Onu Yaptım
vasili_zaitzev Valla Benim İçin Bi Deneme =) Tabela İçin Hazırladım Bunu
Pınar kırtasıye =) öyle işte detayı bu

alexx

🌱Yeni Üye🌱
fikir güzel fakat bence şöyle bir sıkıntı var bu tabela olduğu zaman yazılar okunmayacak diye düşünüyorum fontu ve rengini değiştirirsen daha hoş olabilir
bence bunu müşteriyede anlatmalısın yazılar okunmaz kımse bunun pınar kırtasiye olduğunu anlamz diye ordaki amça pınar kırtasiyeyi vurgulamak ve tel nosunu ama kalem fikri hoş ....

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
teşekkürler alexx =) dediğini zaten yaptım amca biraz dik kafalı başımda dineldi onu yaparken

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam mekan sahibi böğle istiyor çizginin dışına çıkma tabiki ama yazı karakterleri kalemin üstünde çok amatörce durmuş birde kalem çok basit ışıkları daha farklı verip deneye bilirsin

numberonee_106

🌱Yeni Üye🌱
fıkır guzell bu kadar olmusya sekıl alır ufak tefek seyler duzelır basarılar..

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mekan sahibine daha iyisini sunarsan hayır diyeceğini sanmıyorum.Seçtiğiniz font çok basit kalmış kalem çizimi ise neden blur verilmiş gibi duruyor?Biraz efektler verin.Kırmızı renk daha dikkat çekici olabilir.Başarılar.

mubatu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce güzel uygulamada eksiklikler var yazılar çok amatörce yazılmış bu işte tasarımcıdan ziyade tabelacının emeği takdir edilecektir.
başarılar...

qraphcer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mekan sahibine daha iyisini sunarsan hayır diyeceğini sanmıyorum.Seçtiğiniz font çok basit kalmış kalem çizimi ise neden blur verilmiş gibi duruyor?Biraz efektler verin.Kırmızı renk daha dikkat çekici olabilir.Başarılar.

kesinlikle katılıyorum ayrıca kalemi pen ilemi çizmeye çalıştınız ?yada çizemedinizmi dmk istiyorum. çünkü hatalar okadar göze batıyor ki kalem ile silginin birleştiği yer daha çok gözüme çarptı. ve nden blurmu kullandığınızı mrk ediyorum. çok silik duruyor. sanki eskimiş bir tabela gibi dikkatimi çekmezdi şahsen bnm dışarıda.