Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. ve 3. fotograflar cok güzel özellıkle son fotograf cok ılgınc geldı keske kadının fotografının tamamı olsaydı daha guzel olurdu dıye dusunuyorum yıne ellerınıze ve emeğinize sağlık...
Her zaman ki gibi kareler konuşmuş... Özelllikle son fotoğraf; sanki bir ömrüm tüm çizgilerini taşıyor... Deklanşörüüze sağlık, çok iyi yakalamışsınız.
1. ve 3. fotograflar cok güzel özellıkle son fotograf cok ılgınc geldı keske kadının fotografının tamamı olsaydı daha guzel olurdu dıye dusunuyorum yıne ellerınıze ve emeğinize sağlık...
Her zaman ki gibi kareler konuşmuş... Özelllikle son fotoğraf; sanki bir ömrüm tüm çizgilerini taşıyor... Deklanşörüüze sağlık, çok iyi yakalamışsınız. Işığınız daima solmasın...
Evet uygun bulduğum her "FOTOĞRAF"ta "TONLAMA" ve contrast ayarlarına dikkat ediyorum. Fotoğrafa dijital ortamda müdehale etmeyi hiç istemiyorum ama ne varki kusursuz çekim yapamamanın bi kurtuluş yolu dijital müdehale. Bu dijital müdehaleyi birçok programla, yüzlerce effect ve filtreyle gerçekleştirmek mümkün günümüzde ve tabiki birsürü de 'Teknik' oluşmuş bu alanda. Bu konu uzar gider aklınıza takılan şeyleri sorunuz ben bilmesemde illaki bir bilen yardımcı olacaktır bunu unutmayınız.