Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

quarkım açılmıyor :(

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Quark Xpress 6.5 kullanıyorum. (Mac'de) dakikalarca bekliyorum açılacak diye ama açılmıyor. En son program sonlandırdan kapatıyorumm. Ne yapam gerekiyor acaba

Benzer konular

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Quark Xpress 6.5 kullanıyorum. (Mac'de) dakikalarca bekliyorum açılacak diye ama açılmıyor. En son program sonlandırdan kapatıyorumm. Ne yapam gerekiyor acaba

sistemin ne

system + librariy (kitaplık) + preferences + quark klasörü olacak o klasörün içindeki klasör ve dosyaları sil.. kuarktı tekrar aç düzelecektir...

sorun ise muhtemelen kuark çalışırken bilgisayarın kapanması... çalışırken kuarkın kesilmesi gibi nedenleri olabilir... yardımcı olabildiysem ne mutlu

iyi calismalar... gelişmeleri yazarsın ins :)))

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sistemin ne

system + librariy (kitaplık) + preferences + quark klasörü olacak o klasörün içindeki klasör ve dosyaları sil.. kuarktı tekrar aç düzelecektir...

sorun ise muhtemelen kuark çalışırken bilgisayarın kapanması... çalışırken kuarkın kesilmesi gibi nedenleri olabilir... yardımcı olabildiysem ne mutlu

iyi calismalar... gelişmeleri yazarsın ins :)))

sistemim mac osX 10.4
dediğin yere baktım ama oradaki quark klasörünün içi boş :(

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
quark dosyanızı baska bir makinede denediniz mi veya bir üst versiyonda...

evet başka bir bilgisayarda ve üst versiyonda dosyayı açmayı denedim ve açıldı. Bu seferde font sorunu oluştu.. Sürekli yayınlarımız var hepsini 6.5 da hazırlıyorum.. :((

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
o zaman quark 6,5 makinandan kaldır komple sonra varsa quark 6 kur tekrar ama sorunun büyük ihtimal sistemsel... aynı makinada kuarkın üst versiyonu açar font sorunu yapmaz.. onun için üst versiyon daha sağlıklı olabilir... simdilik aklıma gelenler bunlar... ama bilgisayar önümde olsa mutlaka çözerim :)

kolay gelsin..