Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

QuarkXpres 6.0 - 6.5 Türkçe tireleme dosyası

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
quark ta tireleme eklentisi

Arkadaşlar MaOSX sistemde 6.5 quark sürümünü kullanıyorum tireleme eklentisini nerden bulabilirim? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..

diagram

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elma bilgisayardan istersen sana hemen yollacaklardır...

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
msn ekle sana hemen yollayımm

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
QuarkXpres 6.0 - 6.5 Türkçe tireleme dosyası

--------------------------------------------------------------------------------

"QuarkXpres 6.0 - 6.5 Türkçe tireleme dosyası"

Forumda bir çok kişi sormuş ve istemiş. Baktım kimse paylaşmamış galiba. Eğer bu dosya daha önce paylaşıldıysa konuyu silin.

Açıklama : Tirelemeyi otomatik olarak yapar. Ancak istediğin bir metnin tirelemesini beğenmiyorsanız fare ile tarıyarak (seçili hale getirip) sonra Utilities > Tire > Tirele şeklinde sadece seçili olan metni tireleyebilirsiniz.

Uyarı : Tüm alanları tirele derseniz eğer, çalışmanızın tamamını tireler ve mizampajlarınız bozulur. Eğer yanlışlıkla yaparsanız ctrl + z ile işlemi geri alma imkanınız olmadığı için dosyaınızı kayıt etmeden çıkınız.

Bir tavsiye : Sadece satır sonundaki bir tek kelimeyi tirelemek isterseniz satır sonuna gidin ve ctrl + - tuşuna basın (Yani ctrl ile aynı anda BackSpace tuşunun yanındaki shift ile birlikte kullandığınızda alt çizgi yapmanızı sağlayan tuşa basın)

Resmi Orjinal Boyutlarinda Görmek Için Tiklayiniz.

"İndirmek için burayı tıklayınız"

Rar şifresi = www.grafikerler.net

Kurulumu = Dosyayı rar'dan çıkarın ve C:\Program Files\Quark\QuarkXPress Sürümünüz ney ise\XTension klasorünün içine kopyalayın.

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler ama ben macosX kullanıyorum.:(

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim evdeki mac te quark 6.5 için tireleme var... eğer akşama kadar kimse yüklemezse akşam evden yüklerim... işyerimde quark kullanmıyoruz onun için şimdi yükleyemiyorum...

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar tireleme eklentesini buldum applications dan quark klasörü var onun içindeki extensions ların çine atıyorum ama çıkmıyor nasıl çalıştırabilirim?

denizkayak

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar, ben mac kullanıcısıyım ve quark 6.5 kullanıyorum, dergi sayfalarında justified hizalama ve tireleme kullanıyorum. fakat bazı dergilerde justified hizalanmasına karşına satır sonlarına bakıyorum hiçbir tireleme işareti yok ve kelime satır sonunda bölünmeden düzgün bir şekilde bitmiş, bu quark da yapılabilen bişey midir yoksa başka bir programda mı yapılıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

denizkayak

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar, ben mac kullanıcısıyım ve quark 6.5 kullanıyorum, dergi sayfalarında justified hizalama ve tireleme kullanıyorum. fakat bazı dergilerde justified hizalanmasına karşına satır sonlarına bakıyorum hiçbir tireleme işareti yok ve kelime satır sonunda bölünmeden düzgün bir şekilde bitmiş, bu quark da yapılabilen bişey midir yoksa başka bir programda mı yapılıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com

Justified sadece satir sonlarini birbirine esitler, tireleme yapmaz, tireleme icin yukaridaki dosyayi indirmen gerekir, ama MAC te calisir mi bilmiyorum, eger calisirsa istdigin gibi tireleme yapar...

denizkayak

🌱Yeni Üye🌱
sanırım tam olarak anlatamarım. utilities den tireleme yapıyorum sorun yok ve justified olarak satır sonlarını birbirine eşitliyorum. sorunum ise aynı bu düzende satır sonlarının tireleme yapmaması ve aynı zamanda bir kelimenin o satırın sonunda bitmesi yani bölünme olmasını istemiyorum. ya umarım bu sefer anlatabilmişimdir.:(

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Tireleme yapmak istemiyorsan son satiri o satiri secip yine utilities'ten tirelemyi kaldir secenegini tikla... Eger anlatmaya calistigin buysa...

almigo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer çalışıyorsa allah razı olsun allah tuttugunu altın etsin inşallah

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
once yukaridaki link e tiklayip rapidshare den indiriyosun.. Rapidshare den dosya indirmeyi bilmiyorsan su linke tikla: https://www.grafikerler.net/rapidshareden-dosya-indirmek-t291.html

ardindan indirdigin dosyayi Quarkxpress'te /xtensions bolumune at. sonra quarkxpress'i ac utilities ten tirele secenegi cikar, tirelemek istedigin alani secerek tirele yi kullan...

pureblack

🌱Yeni Üye🌱
quarkxpress 7.02 kullanıyorum bu tireleme dosyasını çalıştıramadım yardımcı olabilecek var mı acaba?

demokan032

🌱Yeni Üye🌱
bende tireleme var. makyol032@************ dan benimle irtibata geçin size göndereyim