Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Top Pop'çu Fazıl o... Öyle oldu o menajer. Ayrıca çalışmalarında Türkçe tireleme yok. Quark gibi bir programda Türkçe tireleme sorunsuz olmalı. Bazı image'lar oturmamış yerlerine. Biraz daha emek harcaman gerek.
Bu haftaki gazetemin 1, 3, 9 ve 16.sayfaları. Gazetenin Renkler örnekteki gibi 1,9 ve 16 renkli, 3 siyah beyazdır. Benden daha iyi olanların eleştirmesi ve hataları göstermesi, daha acemelerin ise fikir edinmesi amacıyla.
Zevk olsun diye bir akşam üstü hazırlamışım baskısı yapılmayan binlerce bu şekilde şablon ve sayfalar elimde mevcuttur. Şablon veya yeni başlayanlar için ön çalışmalar verebilirim
Muğla Yatağan'da günlük yerel gazetede çalışıyorum, ortalama 12 sayfa olmasına rağmen corel çok sorun çıkarıyor, Corel mi yoksa quark mı desem hangisini önerirsiniz?
merhaba quarkta daha cok yeniyim bilgim sifir Almanyada dernegimiz adina Türk Milleti icin yerel gazete cikarmak istiyoruz bana bu gazetenin sablonunu yollayabilirmisiniz dolu haliyle eger yollarsaniz cok makbule gecer hem gazetemizi cikarir ve bu sayede ögrenmis olurum saygilarla
https://www.bizimyakagazetesi.com/sanal.html Çalıştığım haftalık gazetede quark üzerinden hazırladığımız tüm sayfalar. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. sayfalarla ilgili sormak istedikleriniz için pm atın