Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet olabilir, görüş açınıza saygım sonsuz, benim burda yapmak istediğim genelde alışmış olduğumuz rap afişlerinin biraz daha dışında yapmaktı. Değerli yorumunuz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim
Konser afişine çok benzetemedim ben. Bir de kenardaki aşırı yumuşatma çok garip duruyor. Rap yazısı çok hoşuma gitti bu arada. Ben de rep veya müzik öğelerini kullanmalısın. Kolay gelsin.
Konser afişine çok benzetemedim ben. Bir de kenardaki aşırı yumuşatma çok garip duruyor. Rap yazısı çok hoşuma gitti bu arada. Ben de rep veya müzik öğelerini kullanmalısın. Kolay gelsin.
değerli yorumunuz benim için kesinlikle çok önemli... Bahsettiğim gibi alışılmışım dışında bir çalışma yapmaktı amacım sanırım pekte işe yaramış gibi gözükmüyor.
Değerli yorumun için öncellikle teşekkür ederim. Hazırmısınız ! birleşikte yazılıyor ayrıda ifade ediliyor sanırım doğrusu ayrı , hazır mısınız bu şekilde olabilir tam emin değilim. yazı font ise evet orada bir hata var çalışma zaten baskılık değil önizleme kısmıdır. basılmamıştır yani
çok değerli yorumun için teşekkür ederim evet bunlar hayata geçmemiş projeler sadece nasıl olur nasıl duracak diye siz değerli meslektaşlarıma sunuyorum sizlerin yorumları benim için çok ama çok önemli iyi çalışmalar dilerim
Birkaç ipucu * bu tür çalışmalarda dekupe çok önemlidir daha dikkatli... * resim afişten ayrı duruyor bütünleşmeli * resmi keserken birazcık feather kullanılmalı
Birkaç ipucu * bu tür çalışmalarda dekupe çok önemlidir daha dikkatli... * resim afişten ayrı duruyor bütünleşmeli * resmi keserken birazcık feather kullanılmalı
yorumlarımda bu konuyla ilgili çok kez açıklama yaptım ben alışılmışın dışında bir çalışma yaptım bu benim yorumlarımda var rap afişlerinin nasıl yapıldıgını hangi efeklerin kullanıldığını gayet iyi biliyorum ben sadece farklı bir çalışma yaparak bu platforumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim sanırım bu konuyu bir kez daha anlatmış oldum.
gazino reklamı gibi olmuş demişsiniz o konuda profesyonel olmadığım için son kısımdaki yorumunuza cevap veremiyeceğim.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. iyi çalışmalar
cezayı da illustratör gibi trace edersen ve afiş içerisinde dikkat çekici başka bir renk daha komposizyon edersen mesela florasan turuncu sarı gibi daha çok iş yapar gibime geliyor.. ama yinede kalbim rapim nefretim cezam şah ve mat.
cezayı da illustratör gibi trace edersen ve afiş içerisinde dikkat çekici başka bir renk daha komposizyon edersen mesela florasan turuncu sarı gibi daha çok iş yapar gibime geliyor.. ama yinede kalbim rapim nefretim cezam şah ve mat.
genel düşünce mantıklı... alışılmışın dışında bir şeyler yapmak... lakin aykırı bir şey yaptığınızda eğer tepkiler olumlu geliyorsa başarılı olmuşuzdur, yoksa çalışmaya devam... fikir güzel sadece biraz daha yaratıcılık.. ellerine sağlık