Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rap Kralı Ceza Konser Afişi

Sekumania

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık güzel çalışma olmuş. Font'u paylasirmisin?

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bildiğiniz gibi son yıllarda mor kadınlığı ve özellikle feministliği temsil ediyor. Sert ve erkeksi tavırlar la yapılan bir müziğin bu ülkedeki en önemli temsilcilerinden biri olan bir erkek için kesinlikle en son kullanılması gereken renk mordur bence.

Ayrıca bir arkadaş belirtmiş "Hazırmısınız!" yanlış. Doğrusu "Hazır mısınız?" olacak.
O yazının fontu da okunmuyor.

Bir de photshopta çok fazla efekt kullanmışsınız. Bence önce çalışmanızı hiç efekt kullanmadan yapın sonra ufak tefek efektleri deneyin işin üzerinde.

Tipografide çok ciddi problemler var. Tekrar ele alınması lazım.

Cezayı dekupe etmişsiniz sanki havada gibi duruyor. Ayaklarının olduğu yere hafif siyah bir zemin koyulabilir sanki bir platformmuş gibi yani. ve de cezanın etrafına boşlukta kalmaması için hafif bir outer glow verilebilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Kolay gelsin...

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel düşünce mantıklı... alışılmışın dışında bir şeyler yapmak... lakin aykırı bir şey yaptığınızda eğer tepkiler olumlu geliyorsa başarılı olmuşuzdur, yoksa çalışmaya devam... fikir güzel sadece biraz daha yaratıcılık..:) ellerine sağlık

değerli yorumun içni teşekkür ederim
denemeydi tabiki deneme diye de çalışmayı bir köşelerde bırakmayı düşünmüyorum kesinlikle çalışma devam edecektir.

iyi çalışmalar dilerim

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hazırmısınız ! yazısı okunmaması ilginç geldi bana tabi orda bir cümle hatası olabilir ama okunmaması entresan geldi bana !!!

mor zemin sadece denemedir nasıl duruyor diye bahsediyorum sadece alışılmışın dışında bir çalışmaydı anladım ki gözlerimiz hala o karışık afişlerleri arıyor olması

photoshop'ta sadece bir fotoğraf'a efek birde yazılara efek uygulamışım toplam 4 adet efek uygulamışım çok dediğiniz yerler neresi

cezanın altına bir geçiş verebilirdim fotoğraf çekimi aşağıdan yukarıya doğru bir bakış açısı oldugu için ben sade bırakmayı tercih ettim

(( değerli yorumun içni teşekkür ederim, iyi çalışmalar ))
tarzan45

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel düşünce mantıklı... alışılmışın dışında bir şeyler yapmak... lakin aykırı bir şey yaptığınızda eğer tepkiler olumlu geliyorsa başarılı olmuşuzdur, yoksa çalışmaya devam... fikir güzel sadece biraz daha yaratıcılık..:) ellerine sağlık

teşekkür ederim değerli yorumun için,

iyi çalışmalar dilerim

serzu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskıda bu işler patlar gibi geliyor bana

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cezayi yerden yere vurmusun.
R&B ye döndermişin adamı.