Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rapunzel - İllüstrasyon Çalışmam

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Kullanılan program : Photoshop
Mausla çalışılmıştır..

rapunzelport.jpg

rapunzela.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanılan klavye: a4tech1256
Parmakla yazılmıştır:)

Filiz eline sağlık canlı ve güzel bir çalışma. Ama tek dikkat çekici ve değiştirilmesi şart alan, hatunun yaslandığı duvarın düz olması..Eğrili, girintili çıkıntılı olması gerekiyor. Duvar ustaları düz duvar ördüler dersen de eline sağlık derim..Yatar uyurum:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim masallarımdaki rapunzel hiç bu kadar güzel olmamıştı :h :angel:
Ellerine sağlık canım :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Kullanılan klavye: a4tech1256
Parmakla yazılmıştır:)

Filiz eline sağlık canlı ve güzel bir çalışma. Ama tek dikkat çekici ve değiştirilmesi şart alan, hatunun yaslandığı duvarın düz olması..Eğrili, girintili çıkıntılı olması gerekiyor. Duvar ustaları düz duvar ördüler dersen de eline sağlık derim..Yatar uyurum:)

Teşekkür ederim Ulaş ,ama hatunun yaslandığı öndeki balkon :) e bu hatun bu balkonada bir yerden çıkması lazım her yere duvar örersem nasıl çıksın balkona:D

Arkada gördüğün boş bir yer yani kalenin içine giriş kapısı demiyeyim kapı boşluğu yorum için çok teşekkür ettim :):wink:

Benim masallarımdaki rapunzel hiç bu kadar güzel olmamıştı :h :angel:
Ellerine sağlık canım :)

Teşekkür ederim canım :):angel:

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel olmuş canım:)
Özellikle de gözlerini ve kıyafetini çok başarılı buldum
Tebrik ediyorum,emeğine sağlık...

citomito

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cagatay-metin.blogspot.com
çok güzel bir çalışma eline sağlık. ancak kenarların bu kadar keskin olması beni biraz
rahatsız etti. layerları fark edebiliyorum çünkü kendi içlerinde çok güzel işlenmiş ama birbirleriyle ilişkilendirilmemiş gibi.. örneğin ensenin arkasındaki saçlar koyu ton almışken omzun arkası aynı devam etmiş. demek istediğim bu :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
çok güzel bir çalışma eline sağlık. ancak kenarların bu kadar keskin olması beni biraz
rahatsız etti. layerları fark edebiliyorum çünkü kendi içlerinde çok güzel işlenmiş ama birbirleriyle ilişkilendirilmemiş gibi.. örneğin ensenin arkasındaki saçlar koyu ton almışken omzun arkası aynı devam etmiş. demek istediğim bu :)

Yorum için teşekkür ederim citomito :)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok başarılı bi çalışma.çok büyük emek harcanmış belliki deymişte harcanan zamana.
sadece umarım ben yanılıyorumdur amao galkonumsu yapının altını görürken kızımızı tam karşıdan nasıl görüyoruz?

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
çok başarılı bi çalışma.çok büyük emek harcanmış belliki deymişte harcanan zamana.
sadece umarım ben yanılıyorumdur amao galkonumsu yapının altını görürken kızımızı tam karşıdan nasıl görüyoruz?

Yorum için teşekkürler uysaltimsah evet mausla baya bir emek harcadım ve afakanlar bastı :D
balkonun altını görüyorsak o kadar aşağıdan görmüyoruz :D ayrıca kızın başı yere doğru eğik, düz dursaydı karşıya baksaydı dediğin gibi çenesinin alt kısmını yapmam gerekirdi , ben o bakış açısıyla çalıştım ..

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrik ederim arkadaşım başarılı bir iş çıkarmışsın her zamanki gibi... büyük sabır ve emeğinin sonucunda...Mouse ile böyle bir çalışma çıkıyorsa karşımıza bundan sonra gelecek tabletli çalışmanı merakla bekliyorum :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
tebrik ederim arkadaşım başarılı bir iş çıkarmışsın her zamanki gibi... büyük sabır ve emeğinin sonucunda...Mouse ile böyle bir çalışma çıkıyorsa karşımıza bundan sonra gelecek tabletli çalışmanı merakla bekliyorum :)

Teşekkür ederim arkadaşım,görünmüyordun epeyden beri, konuma teşrif ettiğin içinde teşekkürler :tongueout: Umarım tabletle daha iyi sonuçlarını hep beraber görürüz :):wink:

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel ve otantik olmuş eline sağlık filizcim devamın bekliyruz:)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
yüzündeki o masumiyet ve o tatlı ifade gerçekten çok hoş..
Sabır isteyen bir iş demekki bu eline emeğine sağlık
çok beğendim filiz harika olmuş:flower:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Yine çok başarılı ve güzel bir çalışma emeğine sağlık Filiz'cim:)

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok çok çok güzel olmuş :) ellerine sağlık...

(",)