Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RENAL Diyaliz Merkezi

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
renalsunum.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çalışmalarında her zaman detay ve araştırma var buda çok güzel çalışmalar çıkmasına sebep oluyor .Başarılı bir logo olmuş güzel görünüyor renklerde güzel sadece öyle olsamıydı dediğim böbrekte kavislik verdiğin yani yazının başına gelen beyaz kısım biraz daha açısı geniş olup R harfini o kavisin içine yerleştirseydin daha bir bütünlük oluşur gibi geldi ama bu halinlede güzel emeğine sağlık yoŞa.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
fikir güzel bence kollar biraz daha açık olabilirdi diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarında her zaman detay ve araştırma var buda çok güzel çalışmalar çıkmasına sebep oluyor .Başarılı bir logo olmuş güzel görünüyor renklerde güzel sadece öyle olsamıydı dediğim böbrekte kavislik verdiğin yani yazının başına gelen beyaz kısım biraz daha açısı geniş olup R harfini o kavisin içine yerleştirseydin daha bir bütünlük oluşur gibi geldi ama bu halinlede güzel emeğine sağlık yoŞa.

R harfinin o kavisin içine girmesi çok kötü gösteriyordu FİLİZ...İlk denediğim oydu, Renal'ın okunuşuda zorlaşıyordu, ancak Renal kısmına gelen kısmı keskinleştirip R harfinin başı ile biraz daha bütünleştirdim(Editledim)...Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum :)

fikir güzel bence kollar biraz daha açık olabilirdi diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık

Teşekkür ederim....

Son düzenleme:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
R harfinin o kavisin iine girmesi çok kötü gösteriyordu FİLİZ...İlk denediğim oydu, Renal'ın okunuşuda zorlaşıyordu, ancak Renal kısmına gelen kısmı keskinleştirip R harfinin başı ile biraz daha bütünleştirdim(Editledim)...Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum :)

Denenmişse sorun yok :) İlk gördüğümde o aklıma gelmişti bu haliylede güzel olmasına karşı söylemeden geçemedim tekrar emeğine sağlık YoŞa.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Yosa Logo'nun çıkış mantığı çok güzel uygullamada güzel olmuş..
Emegine sağlık....

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
fikir güzel amaca uygun ben kalp ritimleri bekliyordum ama bu daha iyi olmuş eline sağlık...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
İnan güzel çalışma fakat ben o yazı karakterini kullanmazdım DIN tipi fontlar üzrinde uygulama yapardım sadece bi fikir ama lgo gayet başarılı tebrik ederim kardeşim ;) ayrıca görsel Firefox da açılmadı i.e. da açıldı;)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Denenmişse sorun yok :) İlk gördüğümde o aklıma gelmişti bu haliylede güzel olmasına karşı söylemeden geçemedim tekrar emeğine sağlık YoŞa.

Zaten öyle söylediğin için birkez daha editledim :) daha iyi oldu yani...Tekrar teşekkür ederim..Hep söyle :)

Yosa Logo'nun çıkış mantığı çok güzel uygullamada güzel olmuş..
Emegine sağlık....

Teşekkür ederim MİRAY...

fikir güzel amaca uygun ben kalp ritimleri bekliyordum ama bu daha iyi olmuş eline sağlık...

Teşekkür ederim.

İnan güzel çalışma fakat ben o yazı karakterini kullanmazdım DIN tipi fontlar üzrinde uygulama yapardım sadece bi fikir ama lgo gayet başarılı tebrik ederim kardeşim ;) ayrıca görsel Firefox da açılmadı i.e. da açıldı;)

Teşekkür ederim VOLKAN...Birde o font ailesiyle denerim...Bende firefox kullanıyorum, bende açıldı...Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşım olursa hemen müdahale ederiz...Teşekkür ettim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Volkan a katılıyorum.
Düşünce ve konsept çok güzel.Fakat font?
Bence daha uyumlu font bulmalısınız.Uygun bir fontla çok güzel bi çalışma çıkartabilirsiniz.Tebrikler.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İnan bana görede font biraz kaba daha farklı fontla denesen iyi olur.
Düşünce çok güzel, tebrik ediyorum :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Volkan a katılıyorum.
Düşünce ve konsept çok güzel.Fakat font?
Bence daha uyumlu font bulmalısınız.Uygun bir fontla çok güzel bi çalışma çıkartabilirsiniz.Tebrikler.

Birkaçtane denedim...Teşekkür ediyorum

İnan bana görede font biraz kaba daha farklı fontla denesen iyi olur.
Düşünce çok güzel, tebrik ediyorum :)

Teşekkür ederim Fatoş Abla...Farklı varyasyonlar deneyebiliriz...

Farklı birkaç font; 1 numara uygun gibi görünüyor...

sunum2.jpg

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bak şimdi bu üçüde ilkinden daha iyi durdu ama seçim yapmak gerekirse 2 numara logoya oturmuş diyebilirim... Eline sağlık İnan...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende fontun değişmesi konusunda hemfikirdim.
2.logo daha hoş görünüyor(fontu)...Ama uygulama ve renk açısından gayet başarılı.
Tebrik ederim canım ;)

Emeğine sağlık.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Bu logolardan seçim yaparsak bencede 2. logo daha güzel olmuş altına uzattığın kırmızı çizginin sonu ile L harfi daha güzel özdeşleşmiş bir bütün oluşmuş.Emeğine sağlık :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. logo diyorum ama, bence "böbrek" ya da "R" boyutlarıyla oynamalı ve ilk denemedeki gibi denk getirmelsiniz.

iyi çalışma. fikir çok güzel. tebrik ediyrum.
iyi çalışmalar

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
son yüklediğin görsellere baktığımda ;

*1'inci çalışmandaki font'un yüksekliğinde
*2'nci çalışmadaki font'un ahengini yakalarsan sanırım bu iş bitmiş olur :)
logonun yapılışı ve mantığını oturtman ayrıca güzel olmuş
eline sağlık inan'cım

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnanım logoda çıkış noktan çok zekice olmuş bencede 2.logo gayet başarılı canım emeğine sağlık...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık
Böbrekten yola çıkmak çok iyi bir fikir olmuş :wink:
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar