Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Repair

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bugüne kadar yaptığım tipografi çalışmaları görsel açıdan çok güçlü oluyordu, aldığım eleştirilerde bu yöndeydi...Görseli ikinci planda tutup REPAIR adlı bir çalışma hazırladım ( tipografi açısından bozuk olan tarafımı tamir etme olarak nitelendirebiliriz...)

Son düzenleme:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Diyorsun ki yani görsel de neymiş? Ben yaparım! Typoların alet edavat siluetlerine bürünmesine bayıldım... Ellerine sağlık!

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık yoŞa diğer çalışmaların gibi bu çalışmada çok güzel,sadece sağ taraftaki gri alan biraz boşluk bir eksiklik hissi verdi.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Diyorsun ki yani görsel de neymiş? Ben yaparım! Typoların alet edavat siluetlerine bürünmesine bayıldım... Ellerine sağlık!

Yok öyle bir iddam :) beğenmene mi sevinsem , seni buralarda gördüğüme mi bilmiyorum :) teşekkür ederim...

Emeğine sağlık yoŞa diğer çalışmaların gibi bu çalışmada çok güzel,sadece sağ taraftaki gri alan biraz boşluk bir eksiklik hissi verdi.

Teşekkür ederim Filiz...Gri alanı sonradan eklemiştim...Çok tereddütte kalmıştım inan.Birazcık değiştirdim , sanırım şimdi tokluk hissi veriyor..Teşekkür ediyorum :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
yosa emegine sağlık güzel çalışma olmuş
ama benim gözümü altaki beyaz alan çok rahatsız etti
ama genel olarak başarılı bir çalışma olmuş
tebrikler...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnan git gide muhteşem çalışmalar görüyorum. Artık sana gıpta etmemek mümkün değil...
Renk, kompozisyon... Görselde neymiş :)
yalnız alttaki beyaz alanın yoğunluğunu biraz kırmak lazım diye düşünüyorum. Üst kısımın havasını bozuyor gibi geldi bana. Belki siyaha daha yakın gri, tonlarda kullanılsa ? bence harika olur.
emeğine sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnancım her çalışman incelerken ayrı bir keyif veriyor bana.Yine güzel ve şık bir çalışma emeğine sağlık.Fakat aşağıdaki yoğun beyazlık gözü çok rahatsız ediyor bu konuda İrem'e katılıyorum...Başarılar...

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Beyaz alan konusunda arkadaşlarıma katılıyorum.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Akşamda baktım ama bugün tekrar baktıgımda inancım güzel olan ;
yenilikçi ruhunu son çalışmana aktarman ve görseli tipografide kullanmasını pekiştirmiş durumda olman.
Alt bölümdeki beyazlık , "Altın oran" dediğimiz ilk bakısdaki bütünlükte geniş alanı kapsadığından tipografi'daki dengeyi bozuyor yani oranı bozuyur.
Buda bir altta bir fazlalık yada üste bir eksiklik hissi uyandırıyor :) bunun dışında eline sağlık kardeşim yenilikçi çalışmalarının ve kendini tamir etmenin devamını diliyorum sonunda tamire gerek duyulmayan çalışmalar çıkıcak inanıyorum :)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma genel olarak 2’ye bölünmüş
Üst kısım çok karışık ve karanlık
Çalışmanın bu bölümü çok hoşuma gitti
Ben bu kısmı bölmek istedim :)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben yorum yaparken ınankı hızına yetısemıyorum gercekten bır sonrakı calısmanı gorebılmek ıcın sabırsızlanıyorum her defasında emeğine sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık. Beyaz kısım için söylenenlere katılmakla beraber, kendi imzan için bir çizik gördüm sanki.. Sen ''İnan'' dıkça, ''gerçek'' çizgindir..kolay gelsin..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
yoŞa emegine sağlık güzel çalışma olmuş
ama benim gözümü altaki beyaz alan çok rahatsız etti
ama genel olarak başarılı bir çalışma olmuş
tebrikler...

Beyaz alan sorununu başlatan sen gibi görünüyosun :p çok teşekkür ederim , hemen müdahale ettim :)

İnan git gide muhteşem çalışmalar görüyorum. Artık sana gıpta etmemek mümkün değil...
Renk, kompozisyon... Görselde neymiş :)
yalnız alttaki beyaz alanın yoğunluğunu biraz kırmak lazım diye düşünüyorum. Üst kısımın havasını bozuyor gibi geldi bana. Belki siyaha daha yakın gri, tonlarda kullanılsa ? bence harika olur.
emeğine sağlık

Estağfurullah gıptalık bir tarafım yok, lütfen böyle deme.Bide böyle bakalım çalışmaya.Teşekkür ettim.

İnancım her çalışman incelerken ayrı bir keyif veriyor bana.Yine güzel ve şık bir çalışma emeğine sağlık.Fakat aşağıdaki yoğun beyazlık gözü çok rahatsız ediyor bu konuda İrem'e katılıyorum...Başarılar...

Herzaman söylediğim gibi , sunumda azcık keyif verebildiysem 14-15 saatime deymiş demektir :)Teşekkürler Damla'cım...Beyaz alanı kirlettim :p

Beyaz alan konusunda arkadaşlarıma katılıyorum.

Bu benim için güzel bi hata oldu, bant kullanımını öğrenme fırsatım var sanırım abi:)

Akşamda baktım ama bugün tekrar baktıgımda inancım güzel olan ;
yenilikçi ruhunu son çalışmana aktarman ve görseli tipografide kullanmasını pekiştirmiş durumda olman.
Alt bölümdeki beyazlık , "Altın oran" dediğimiz ilk bakısdaki bütünlükte geniş alanı kapsadığından tipografi'daki dengeyi bozuyor yani oranı bozuyur.
Buda bir altta bir fazlalık yada üste bir eksiklik hissi uyandırıyor :) bunun dışında eline sağlık kardeşim yenilikçi çalışmalarının ve kendini tamir etmenin devamını diliyorum sonunda tamire gerek duyulmayan çalışmalar çıkıcak inanıyorum :)

Altın oran...Nerede karşımıza çıkmıyorki burada çıkmasın...Beyaz alanın kopukluğu konusunda her arkadaşımız gibi sende haklısın baba...Teşekkür ettim...

Çalışma genel olarak 2’ye bölünmüş
Üst kısım çok karışık ve karanlık
Çalışmanın bu bölümü çok hoşuma gitti
Ben bu kısmı bölmek istedim :)

Sen hediyeni aldın :) Alt bölümü beğendiğin için teşekkür ediyorum Yasemin...

ben yorum yaparken ınankı hızına yetısemıyorum gercekten bır sonrakı calısmanı gorebılmek ıcın sabırsızlanıyorum her defasında emeğine sağlık

Çok teşekkür ederim Sayın Rüzgar...Keyif verebiliyorsam ne mutlu bana...

Eline sağlık. Beyaz kısım için söylenenlere katılmakla beraber, kendi imzan için bir çizik gördüm sanki.. Sen ''İnan'' dıkça, ''gerçek'' çizgindir..kolay gelsin..

posteri zaten yapabiliyorum, yapamadığımın üstüne gitmek , onunla didişmek daha fazla haz veriyor( ama poster yapmayıda özledim :) ) teşekkür ederim..

Beyazı kirletelim kampanyası doğrultusunda beyaz alana iki farklı şekilde müdahale ettim...Biri basit olan yani beyazın rengini değiştirmek...Gri bir tonlama ile uyum sağlandı.

Diğeri ise benim için heyecan verici olan bant kullanımı...Beyaz alanın rengini değiştirip basite kaçmaktansa bunu nasıl dengelerim sorusunun cevabı ,sanırım "beyaz bant"...Umarım beyaz bandın tam yeridir...

Yorumlar adına hepinize tekrar teşekkür ederim...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
yosa arkadaşım beyaz alan bölümünü başlatan galba ilk ben söledim ama arkadaşlarda benimle aynı düşüncedelermiş ondan yani:)
amacım sorun başlatmak degildi senin için...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
yosa arkadaşım beyaz alan bölümünü başlatan galba ilk ben söledim ama arkadaşlarda benimle aynı düşüncedelermiş ondan yani:)
amacım sorun başlatmak degildi senin için...

Şaka yapıyordum :)yorumunu değiştirip açıklama yazmamalısın... Gözüne takılan yeri tabiki söylemelisin...Amaçta bu zaten :) amaca göre hizmet bizimkisi...Sorun olarak görmedim, hatta hoşuma gitti, ki farklı bir kullanımla yüzyüze geldim.Zorluklar, birşeyler öğrenmemiz için iyi fırsatlardır...
İlk sen başlattığın için tekrar teşekkürler :) mesajındaki sırıtan yeşil kafaların gitmesine üzüldüm...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle düşündüğüm gibi budur !

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Şaka yapıyordum :)yorumunu değiştirip açıklama yazmamalısın... Gözüne takılan yeri tabiki söylemelisin...Amaçta bu zaten :) amaca göre hizmet bizimkisi...Sorun olarak görmedim, hatta hoşuma gitti, ki farklı bir kullanımla yüzyüze geldim.Zorluklar, birşeyler öğrenmemiz için iyi fırsatlardır...
İlk sen başlattığın için tekrar teşekkürler :) mesajındaki sırıtan yeşil kafaların gitmesine üzüldüm...

tmm yosacım yardımcı olabildiysek sana ne mutlu bize :D:D:D:D
nasıl oldumu yeşil kafalar:D
tekrar emegine sağlık
son eklediğin bence daha başarılı oldu budur diyorumm...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle eline sağlık İnan' cım...gerçekten çok güzel olmuş...verdigin emeğe fazlasıyla değmiş...Yapılacak bir yorum bulamıyorum, düzeltebilecek herşeyi düzeltmişsin zaten, yine şaşırmadım :)

Tebrik ederim canım, emeğine sağlık.

Kolay gelsin.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
üst kısım bomba olmuş eline sağlık
altta bana göre fazlalıklar var

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
tmm yoŞa'cım yardımcı olabildiysek sana ne mutlu bize :D:D:D:D
nasıl oldumu yeşil kafalar:D
tekrar emegine sağlık
son eklediğin bence daha başarılı oldu budur diyorumm...

Yeşil kafalar güzel :) tekrar teşekkür ederim...

Öncelikle eline sağlık İnan' cım...gerçekten çok güzel olmuş...verdigin emeğe fazlasıyla değmiş...Yapılacak bir yorum bulamıyorum, düzeltebilecek herşeyi düzeltmişsin zaten, yine şaşırmadım :)

Tebrik ederim canım, emeğine sağlık.

Kolay gelsin.

Mmmm en yakın zamanda seni şaşırtmak lazım ozaman :p

Teşekkür ettim canım ilgin adına.

üst kısım bomba olmuş eline sağlık
altta bana göre fazlalıklar var

Eleştirin adına teşekkür ederim kopukhasan...