Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim çalışmalarım (yorumlarınızı bekliyorum..)

posheidon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.armonireklam.net
perspektif, oran-orantı, espas, form-denge, ışık gölge vs........çok hata var. biraz temel sanat eğitimi alman lazım...))

posheidon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.armonireklam.net
perspektif, oran-orantı, form denge, espas, ışık gölge vs........... çalışmalarda çok hata var. biraz temel sanat eğitimi al bence..))

cimcime_minnaq

🌱Yeni Üye🌱
ark paylasımın ıcın tesekkurler nacızane fıkrılerım ıse :'' kagıda tam ortalayamamıssın, kendını coq kasmıssın, cızerken oran orantı fazla yoq gölgeyı bı sagdan wermsısın ussten wermısısn bıde soldan wermısısn ısık sol tarafta daah az olmalydıkoyu golgeler soltarafda daha yogun olabılırdı '' bence genede elıne yuregıne saglık umarım yetenek sınawlarıdnan gecersın bısede hayırlı haberler werırısın :) BASARILAR !!!

grafiker elif

🌱Yeni Üye🌱
seni anlıyorum bende yetenek sınavına girdim ilk calışman cok iyi olmamıs alt caydanlık çoktuhaf durmus tam ne cizecegini görememişsin ama olsuun insallah basarılı olursun ben sınava girdigimde ilk asamada bana figür ikinci asamada ise imgesel sormuşlardı imgesel çok önemli bence çogunluk olarak hayali çalış derim insallah basarılı oluursun

kübist

🌱Yeni Üye🌱
oran orantıda bazı problemlerin var etüdde iyisin.şimdilik renkl çalışmalardan ziyada karakaleme ve desene orantıya eskiz çalışmaya anotomi çözümlemesine yoğunlaşman senin açından iyi olacaktır.ben resim bölümünde okuyorum ve az buçuk deneyim sahibiyim.kolay gelsin.başarılar

louis

🌱Yeni Üye🌱
Güzel sanatlar lisesine göre çok basit çalışmalar ilk obje çiziminde hatalar fazlasıyla var ve imza kesinlikle işin üzerine atılmaz güzel sanatlar lisesi mezunu olan birinin bunları bilmesi gerekir desende kompozisyon sorunu var kompozisyon sorunun affedilmeyecek hatalardan biridir etüte girmen gerekmektedir deseni albenili kılmak için yağlı boya ona hiç girmeyeceğim yağlı boyanın kara kalem çalışmasıda cok tutuk ve sanatsal değer taşımıyor bu türden arabesk çalışmalarla sınava hazırlanmanı tavsiye etmem iyi bir imgesel ve desen yaparsan sınavı kazanırsın.

onuraskin'a katılıorum ve eklemek istediklerimde var..cizgilerin bol ve rahat olmalı.anatomide çok önemli..bol bol insan figuru cizersen senin için daha ii olur obje sormuyolar cunku yetenek sınavında..daha çalışman lazım..başarılar dilerim..:angel:

car_min

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarında eksikler var arkadaşlara katılıyorum ama yetenek sınavlarında genelde komposizyon sorarlar mesela 3 yada 4 obje ve benzeri şeyleri verip komposizyon kurmanızı beklerler bunu baz alıp çalışırsan zorluk çekmezsin.Kara kalem ışık ve gölgelerini güçlendirebilirsin

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hım daha çok anatomi çalışman gerekiyor artı tonlama olayına hiç girmemişsin. biraz bütünü görmeni tavsiye ederim :)çünkü yetenek sınavlarında o kadar yetenekli kişiler varki en ufak çizim hatası elemeye neden olur

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resim konusunda pek bir bilgim yok fakat özellikle çaydanlıktaki orantı sorunu we dengesizlik göze çarpıyor.Bir kaç hata dışında çalışmaların güsel dewam çizmeye..

sny42

🌱Yeni Üye🌱
aslında çalışmalarınız iyi yetenek sınavlarında derece yappacağınızı düşünüyrm ama daha çok çalışırsanız daha ii yerlere gelebilrisiniz. bende güzel sanatlar lisesi mezunuyum şimdi üniv.4 resim son sınıftayım .bende yetenek sınavlarına girerken hiç zorluk çekmeden girdim .güzel sanatlarda okumamnın avantajı tabi bu.neyse uzun lafın kısaı çok çalıimak gerk çokkkkkkkkkk:)başarılarınızın devamı dilerim herşey gönlünüzce olsun

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında çalışmalarınız iyi yetenek sınavlarında derece yappacağınızı düşünüyrm ama daha çok çalışırsanız daha ii yerlere gelebilrisiniz. bende güzel sanatlar lisesi mezunuyum şimdi üniv.4 resim son sınıftayım .bende yetenek sınavlarına girerken hiç zorluk çekmeden girdim .güzel sanatlarda okumamnın avantajı tabi bu.neyse uzun lafın kısaı çok çalıimak gerk çokkkkkkkkkk:)başarılarınızın devamı dilerim herşey gönlünüzce olsun

slm sanırım yorumunu yanlış yazmışsın arkadaşım yada yabancı bir dilde yazmışsın
çünkü benimde msü resim bölümünde 6. senem ve sen bu desenlerle derece yapılabileceğini söylürsun kırıcı eleştri yapmak istemiyorum ama mecbur kaldım çalışmalar kesinlikle iyi değil hatta daha gerçekçi olmak gerekirse bir profesörün sınavda eleme yaparken gözü bu desenlere kaymaz bile görmezlikten gelir..

dürer

🌱Yeni Üye🌱
slm kardeş bende güzel sanatlar lisesi son sınıfta okuyorum bence biraz daha çalışman gerekiyo çünkü bizim çizimlre göre bira düşük şimdiden başarılar

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu sıkıntılı yolda :sweating: esirgemediğiniz yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizlerinde söylediği gibi daha çok çalışmam gerekiyormuş ki sadece yedeklere girebildim bu sınavda :smile: bu yıl yine hazırlanıyorum yeni çalışmalarımı da bi an önce eklicem bakalım ilerleme var mı :sanat:

canx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 resim hoşuma gitti fakat çaydanlıkta vildan yazıyor sizin isminiz vildanmı_?

menes

🌱Yeni Üye🌱
çaydanlıktaki orantısızlığı biraz uzaktan durup bi baksan sende çok rahat farkedeceksin aslında.Ozaman ne yapmak gerek ilk önce yanlışı görmek,sonra onu düzeltmeye çalışmak.Bu tür objeleri çizmeden önce ortadan düz ve dikey bi çizersen iki tarafında eşit olup olmadığını daha rahat görür,ona göre çizersin.Yanlışlarını da daha rahat farkedersin.Çok küçük bi ayrıntı ama çok işe yarar.Bi resim öğretmeni olarak benden sana küçük bi tavsiye, pratik bir yol:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kazanamadığına üzüldüm arkadaşım.Ama herşeyde bir hayır vardır.Bende MSÜ !i istiyorum bu sene resim kursuna başladım ama hevesim kaçtı gibi.
Resimlerimi bilgisayara atabilirsem bende yorumunu beklerim.
Güzel çalış bu sene gir mutlaka.Ama güzel sanatlara girmenin ayrı dert çıkmanın bin ayrı dert olduğunuda unutma :)
Saygılar

sunuyerme

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece 1. resmin icin yorum yapmak isdiorum/caydanlık icin) en önemli kurallardan biri
olan mekan cizgisini unuttmussun alttaki caydanlık orantısız olmus iki tarafıda eşit diil ve objelerinn kenarlarına kontör atarsan daha belli ve daha gusel olur golgelendirmen gusel olmus diger res
mlerinde de kucuk hatalr var ama digereleri ilke oranla cok iiyi bence dediklerimi uygularsan bence daha da gusel olabilir cizimlerin:):)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bir güzel sanatlar lisesi mezunu için çok basit olmuşlar