Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim çalışmalarım (yorumlarınızı bekliyorum..)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
merhabalar desenden hiç anlamam fakat sormak istedigim birsey var bu çalışmalarınızı başka sitelerde yayınladıgınız oldumu ?

yalnızımm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalişman fazlasıyla hatalı çaydanlıgın yapısı bozuk üst caydanlıkla alt çaydanlığı bütün müş gibi degilde farklı farklı duruyor ama ikinci çalişman ilkine göre daha güzel onda daha az hatalar var enazından biraz daha fazla karakalem çalişmalısınn cizdiğin nesneyi hissetmelisin rahat rahat cizim yapmalısın :)

deniz_d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. resimde kitabın sayfası iki yana doğru açılıyo bi eğimi var ama sen yazıları dümdüz yazmışsın dikkat et!ama genel olarakta zaten çok hatan var çalışmaya devam

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Perspektife birazcık ağırlık vermelisin.
Ve tonlama taparken ürkek olma. Özgür bırak kendini.
Manzara resmin çok şirin. :)

malicandan

🌱Yeni Üye🌱
başarı ayrıntılarda gizlidir ayrıntıları atlıyorsun biraz dikkatli etüt et nesneleri gerisi gelir...
çizimlerin güzel ayrıntılar ofsayt :)

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepinize çok teşekkür ederim. 3. yılımda Gazi üniversitesini kazandım nihayet darısı tüm isteyenlerin başınaa (=
Yeni çizimlerimi ekleyeceğim (=

miraynur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çaydanlığın açılarında hata var bunla ilgili yorumlar var.ek olarak tarama biraz sert sanki metal etkisi fazla yok ve düz taranmış biraz daha çaydanlığın yuvarlak hatlarına göre taranması daha iyi bi etki yaratacaktır diğer çalışmalar güzel bence.başarılar...

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sıkılmak için çizim yapma can sıkıntısını gidermek için yap o zaman daha iyi çizersin

baransel1071

🌱Yeni Üye🌱
Güzel sanatları bitirp senin şu çizdiğinin yarısı kadar çizim yapamayn çok güzel sanat mezunu gördüm bence gayet iyi çizgilerin oldukça akıcı hadim deil şunu şöyle böyle yap deyip hoccalık taslamıyacam çünkü resim ve şiirin asla hocası olmaz tek hoca senin kişisel yeteneğindir ve bunu iyi kulanıyorsun bence.. bir tek tavsiyede bulunacam genç arkadaşım (kanon)lara çalış ve kalemi al elime bol bol çizgi çiz rastgele daha akıcı olur çizgilerin..sevgiler.. not: resim atölyem var yeteneği olanalrı yetiştiriyorum ondan yorum yazdım yani işim olmayan bişiy hakında asla yorum yapmam....

lilwayne

🌱Yeni Üye🌱
çaydanlık perspektif açısından olmamış ve gölgelendirmede çaydanlıgın o metal yerinin etkisini pek gösterememişsin. yaptıgın evde biraz acemice kaçmış. ama renkli çalışmaların gerçekten çok güzel. yorumu kötülemek için değil sadece hatalarını düzeltmen için yaptım :)

Eline saglık.

kimlanbenmi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pek anlamam GSF istememe rağmen hala bir kurs bulamadımda neyse. Kötü değiller fakat bi eksiklik var galiba tonlamada falan, çok cansız duruyorlar.

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resimlerin bana göre başarılı, çünkü ben resimden anlamıyorum. Defterdeki tuhaf sözcüğünü yanlış yazmışsın. Bir de anlamda oturmayan şeyler var.