Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-eleştirmeye gerek gördüğünüz yerler nereler -olmamış derken genel itibarı ile olmamış mı yoksa hatalarımı var -nerelerde prüzleri var düzeltmesini önerebileceğiniz..
Komple olmamış! Resmin'den tut kullandığı yazı karakterlerine, yazıların dizilişine, olan bi yeri yok bana göre tabi! Beğenen arkadaş varsa saygı duyarım
sonuçta buraya yaptıgımız çalışmaları reklam olsun diye veya hava atmak için koymuyoruz. çalışmaları yapıyoruz buraya yükleyip bir çok tasarım ufku geniş olan beyinlerinde fikrini alarak yeni şeyler ögrenebiliyoruz veya hatalarımız nelerse onları düzeltiyoruz. begenmedigin noktaları söylerseniz daha çok yardımcı olmuş olursunuz saygılar
Komple olmamış! Resmin'den tut kullandığı yazı karakterlerine, yazıların dizilişine, olan bi yeri yok bana göre tabi! Beğenen arkadaş varsa saygı duyarım
afişteki mankenin boğaz kısmına çok dikkatli bakarsak hatalar ortaya çıkıyor.O kısmı çok iyi photoshoplamanız gerekiyorki bana soracak olursanız mankenin boğazından kesecekseniz eğer resmi bu resmi afişin sıfırdan kesmeli(resim ayrıyeten kesilen yereden çerçeve içindede sunulabilir) ve boğaz kısmına degrade atmayın(resim üzerinde oynamayın) üzerinde daha çalışmalısınız kolay gelsin elinize sağlık
afişteki mankenin boğaz kısmına çok dikkatli bakarsak hatalar ortaya çıkıyor.O kısmı çok iyi photoshoplamanız gerekiyorki bana soracak olursanız mankenin boğazından kesecekseniz eğer resmi bu resmi afişin sıfırdan kesmeli(resim ayrıyeten kesilen yereden çerçeve içindede sunulabilir) ve boğaz kısmına degrade atmayın(resim üzerinde oynamayın) üzerinde daha çalışmalısınız kolay gelsin elinize sağlık
Renk uyumu güzel.Fontta uyumlu.Aslında çalışma fena değil.Sadece neden sadece R pembe.Şekil olsun diye yapmışsın sanırım.Ama her yaptıgının bişeye uyması gerek bence.R pembe üya siyah kötü durmus.Tabiki bu benim fikrim.Ama genel olarak fena deği.
arkadaşlar ilk önce lütfen flood yapmayalım yani arka arkaya mesaj yazmayalım eklemek istediklerimizi düzelt butonuna tıklayarak ekleyebiliriz çalışmaya gelince benim gördüğüm bir tane çalışma var onda da tek problem olarak fontu görüyorum bunun dışında hoş duruyor eline sağlık
Açılmadığı için öyle söylemiyorlar muhtemelen hepsi afiş gibi gözüktüğü için öyle söylüyorlar sanırım başlığı yukarı çekmek için geçerli bi sebep değil bu!
Ben sadece 1 tanesini görebiliyorum sorun bendemi eğer diğer çalışmaları göremeyen başka arkadaşlarda varsa çalışmaları RGB ye çevirip tekrar yüklemelisiniz!