Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

rüyamda gördüm :)

nagi_23

🌱Yeni Üye🌱
bu calısmamı ruyamda gordugumu hatırladıgım goruntulerı bırleştırerek ph de hazırladım yenı bır calısma degıl daha once yapmıstım ama yınede sızlerle paylasmak ıstedım

darladygraffiti.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmadaki IŞIKlar fazla abartılmış...Ama çok hoş bir deneme çalışması olmuş, ellerinize sağlık :) Renkler çok iyi...Kullandığınız programlar ve yapım aşaması hakkında bilgi verirseniz, daha rahat yorumlayabiliriz =) "Ph"-"Ps" demek istediniz sanırım :)

Kolay gelsin...

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hayırdır inşallah, :)
Oldukça karışık ve biraz da iç karartıcı bir tasarım olmuş ve çok koyu renkler kullanmışsın. Bu kadar karanlık ve karışık bir rüya görmene neden olan olayı çok merak ediyorum doğrusu :)
Emeğine sağlık.

nagi_23

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmadaki IŞIKlar fazla abartılmış...Ama çok hoş bir deneme çalışması olmuş, ellerinize sağlık :) Renkler çok iyi...Kullandığınız programlar ve yapım aşaması hakkında bilgi verirseniz, daha rahat yorumlayabiliriz =) "Ph"-"Ps" demek istediniz sanırım :)

Kolay gelsin...

kusura bakmayın genellıkle arkadaslar arasında ps yerıne ph yi tercıh edıyordukta eskıden kalma bı alıskanlık yanı.

yapım asamasına gelınce acıkcası arka planı tam olarak nasıl yaptıgımı hatırlayamıyorum bırkactane efektı ust uste uygulayarak yaptım gunesı fılter-render-lighting efecth uyguladım daha sonrada smudge tool la sekıl verdım balık ve sıneklerı bı fotograftan dekupe ederek ekledım sıneklere mavıyle mor arası bır renk vererek layer modunu degıstırdım aynı ıslemı balıgada yaptım daha sonra kabarcıkları ve suyu ekledım en son olarak gokkusagını yaptım

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayırdır inşallah yorumlamıyım rüyanı için kararmasın.. :))

nagi_23

🌱Yeni Üye🌱
Hayırdır inşallah, :)
Oldukça karışık ve biraz da iç karartıcı bir tasarım olmuş ve çok koyu renkler kullanmışsın. Bu kadar karanlık ve karışık bir rüya görmene neden olan olayı çok merak ediyorum doğrusu :)
Emeğine sağlık.

evlılıgımın 2.ayında hamıle oldugumu ogrendımde :angel: bıraz sok olmustum o yuzden bu kadar karısık bı ruya gordum :wink:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayır olsun diyelim :) ilginç bi çalışma doğrusu

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kusura bakmayın genellıkle arkadaslar arasında ps yerıne ph yi tercıh edıyordukta eskıden kalma bı alıskanlık yanı.

yapım asamasına gelınce acıkcası arka planı tam olarak nasıl yaptıgımı hatırlayamıyorum bırkactane efektı ust uste uygulayarak yaptım gunesı fılter-render-lighting efecth uyguladım daha sonrada smudge tool la sekıl verdım balık ve sıneklerı bı fotograftan dekupe ederek ekledım sıneklere mavıyle mor arası bır renk vererek layer modunu degıstırdım aynı ıslemı balıgada yaptım daha sonra kabarcıkları ve suyu ekledım en son olarak gokkusagını yaptım

Açıklama için teşekkür ederim :) Tekrar emeğinize sağlık.

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma olmuş tebrikler :) rüyanız biraz karışıkmış =)

elfozkan

🌱Yeni Üye🌱
biraz pastel rengler kullanmıssn arka zemın bıraz daha acık tonda olabılrdı ama başarılısın.