Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Saat Çalışması

elniko

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar;

Bombeli cam saat örnekleri çıkarmaya çalışıyorum fakat tam olarak beceremedim.

1 numaralı çalışma benim yaptığım. 2 ve 3 numaralılar yapmak istediğim tarz.

Tabi bunlara biraz daha bombe verilebilir.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

nasıl yapacağım konusunda hiç fikri olan yok mu?

Benzer konular

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sana 3d olarak yapabilirim ama işine yararmı bilmem yararsa şayet yapayım kullanacagım program cinema4d

elniko

🌱Yeni Üye🌱
@grafikopat yaptığın efekti nasıl photoshopta nasıl uygulayabilirim. Birde bombeli gibi bir efekt verebilmem için ne yapabilirim.

Teşekkür ederim @ilyas fakat bana photoshop' ta gerekiyor. Çünkü sonrasında çıktısı
alınacak.

Aslında bu konuda bir çalışma buldum fakat tam olarak uygulayamadım.

https://www.grafikerler.net/photosh...-ingilizce-ceviri-ders-t21275.html#post193250

Tam olarak yapamadım yardım edecek bir arkadaş olursa çok sevineceğim. Önceki topicteki yapılış gibi yaptım fakat tam istediğim gibi olmadı. Bunların üstüne tam olarak cam efekti vermeye çalışıyorum. Sanki üzerinde cam varmış gibi.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
@grafikopat yaptığın efekti nasıl photoshopta nasıl uygulayabilirim. Birde bombeli gibi bir efekt verebilmem için ne yapabilirim.

Teşekkür ederim @ilyas fakat bana photoshop' ta gerekiyor. Çünkü sonrasında çıktısı
alınacak.

Aslında bu konuda bir çalışma buldum fakat tam olarak uygulayamadım.

https://www.grafikerler.net/photosh...-ingilizce-ceviri-ders-t21275.html#post193250

Tam olarak yapamadım yardım edecek bir arkadaş olursa çok sevineceğim. Önceki topicteki yapılış gibi yaptım fakat tam istediğim gibi olmadı. Bunların üstüne tam olarak cam efekti vermeye çalışıyorum. Sanki üzerinde cam varmış gibi.

İstediğiniz tam olarak bu mudur?

elniko

🌱Yeni Üye🌱
Evet istediğim tam olarak budur. Yukarıda da dediğim gibi tam olarak beceremedim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok memnun olurum yada bunun psd örneği hala elinizdeyse oradan arka planları değiştirip yapabilirim.

elniko

🌱Yeni Üye🌱
Volkan Bey, acaba bu efekti nasıl yapabileceğimi anlatabilir misiniz? veya psd dosyası duruyorsa onun üzerinden de çalışabilirim.

elniko

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu konuda bana yardım edebilecek yok mu?