Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Saat Firması İçin Afiş

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Saat Firması İçin Fuarda Kullanılmak Üzere Afiş Çalışması.
3mm Forexe Basıldı.

197x140.jpg

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel duruyor. Peki yazıları beyaz yaparsanız nasıl olur?
Emeğinize sağlık.

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldukça başarılı bir tasarım
arka plan ile saatin tonları uyum içinde
sade ve güzel bi çalışma olmuş
başarılar...

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sadece saat var. Tamam saat güzelde başka birşey yok. Saatide siz oluşturduysanız tebrikler.

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sadece saat var. Tamam saat güzelde başka birşey yok. Saatide siz oluşturduysanız tebrikler.

Böyle bi bakış açısı daha duymadım. görmedim. Umarım bi uçak firmasına afiş yapmam uçak yapmam beklenebilir. Sanırım siz yaptığınız bütün tasarımların ürünlerini kendiniz tasarlıyosunuz. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok güzel duruyor. Peki yazıları beyaz yaparsanız nasıl olur?
Emeğinize sağlık.

Olabilirdi. Siyahı uygun buldum.
Yorum için teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle bi bakış açısı daha duymadım. görmedim. Umarım bi uçak firmasına afiş yapmam uçak yapmam beklenebilir. Sanırım siz yaptığınız bütün tasarımların ürünlerini kendiniz tasarlıyosunuz. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

Alınmana kızmana hiç lüzum yok. Yazdığım yazıyı tekrar okudum. Hakikaten kötü birşey yazmamışım:) Bu kadar asabi olmayalım. Gölgeleri az daha elden geçirsen daha iyi durur belki. Kolay gelsin.

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alınmana kızmana hiç lüzum yok. Yazdığım yazıyı tekrar okudum. Hakikaten kötü birşey yazmamışım:) Bu kadar asabi olmayalım. Gölgeleri az daha elden geçirsen daha iyi durur belki. Kolay gelsin.

Sinirlenmedim tabiki, bakış açısı garip gelmedi değil.

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
aşırı sade olmasına rağmen hoş gözüküyor ama yazıları beyaz deneyebilirsin bencede

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım yorumlara denedim olmadı, böyle bakış açısı görmedim, böyle uygun gördüm diyorsun. Güzel bir görsel üzerine bir yazı yazmışsın. Görselin kadrajı, ışığı, parlama, gölge vs.. için yorum yapabiliriz. bizle paylaştığın şey saat görseli mi yoksa saat firması için yapılan afiş mi ? Eğer bu bir ürün afişi ise; ürünün dfarklarını anlatan ne bir üst başlık var ne de ürünün özelliklerini anlatan alt bir metin. afiş saat görselinden oluşuyor ve birşey anlatmıyor. iyi çalışmalar

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Ben çok beğendim. Evet sade ama zaten tasarım sade olur onlarca saat mı koymak lazım illa :D. Ve yazı rengide siyah iyi olmuş bakıldığında anlaşılıyor zaten beyaz olmayacağı :). Başarılar...

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım arkadaş saatin modellenmesinden bahsediyor, bu tip çalışmalar için zaten fotograf çekimi pek kullanılmıyor modelleyerek kullanmak çok daha iyi, benimde düşüncem eğer saatide siz modellediyseniz çok iyi ama sadece rnek tonu biraz gölge birde yazı ise yapılan sade bir çalışma kolay gelsin.

nihat_54

🌱Yeni Üye🌱
fazla bir emek olduğunu sanmıyorum.yani bence güzel çok sadee ve hoş duruyor ama.. kıyaslamak gerekirse bence yapılan çalışmaların bir başkası yapsaydı bu havayı yakalayamazdı denecek bazı özel ayrıntılara sahip olması gerekirki. buda tasarımcının hayal gücünü yani farklılığını ortaya koyar. bu çalışma çok güzel olmasına karşın birçok kişi tarafından hemen aklına gelebilecek ve yapılabileceği bir çalışma olmuş..

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Arka zemin renkleri Ürün ile uyumlu duruyor hepsi bu bence saat güzelmiş bu saati hangi zemine koyarsan bence güzel durur

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Olabilirdi. Siyahı uygun buldum.
Yorum için teşekkür ederim.

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım yorumlara denedim olmadı, böyle bakış açısı görmedim, böyle uygun gördüm diyorsun. Güzel bir görsel üzerine bir yazı yazmışsın. Görselin kadrajı, ışığı, parlama, gölge vs.. için yorum yapabiliriz. bizle paylaştığın şey saat görseli mi yoksa saat firması için yapılan afiş mi ? Eğer bu bir ürün afişi ise; ürünün dfarklarını anlatan ne bir üst başlık var ne de ürünün özelliklerini anlatan alt bir metin. afiş saat görselinden oluşuyor ve birşey anlatmıyor. iyi çalışmalar

Öncelikle güzel bir görsel üzerine yazı yazmadım. Gradient üzerine firmanın logosunu koydum.

Paylaştığım şey saat çekiminden tasarıına kadar bi bütün olarak sundum.

Fuarda kullanılan afiş görsellerinde ben ne başlık nede özelliklerini anlatan alt metin gördüm. Dediğin şey ilan sayfasında falan olur. Yorum yazıyo olmak için değilde gerçekten bişey paylaşmak için yazsanız böyle olmicak. Genede Teşekkür Ederim.

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fazla bir emek olduğunu sanmıyorum.yani bence güzel çok sadee ve hoş duruyor ama.. kıyaslamak gerekirse bence yapılan çalışmaların bir başkası yapsaydı bu havayı yakalayamazdı denecek bazı özel ayrıntılara sahip olması gerekirki. buda tasarımcının hayal gücünü yani farklılığını ortaya koyar. bu çalışma çok güzel olmasına karşın birçok kişi tarafından hemen aklına gelebilecek ve yapılabileceği bir çalışma olmuş..

Bi emek olduğunu sanmıyorum dersen hata etmiş olursun buraya koymam bile bi emek harcadığımı gösterir.