Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şaka Center Afiş Çalışması

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
Slm arkadaslar bu afiş bakkal ve marketlerin camlarına yapışacak sizce uygun mu?:emo1:

afss.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
'Şaka Center' yazısı çok karışık olmuş..Onun haricinde amaca uygun olmuş bence..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Böle çalışmayı eklemek bence uygun degil.Hem çalışmana hemde bizlere bence saygısızlık prtsc yaparak yorum istemeniz bence olumsuz benim gözümde çalışmanızı kaydetmek ve foruma eklemek bu kadarmı zor....

Bence dikkat etmelisiniz...
İyi forumlar...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fazla siyah gibi arkaplan ve biraz da karışık gibi.Daha renkli olabilir

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
sanırım cıvıl cıvıl bir görüntü sağlamak istemişsiniz ama çok göz yorucu olmuş.Logoda ki renk seçimleri uyumsuz ve aşağıdaki çocuk fotoğraflarında dekupe sorunu var.Tekrar çalışmanızı öneririm.

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
'Şaka Center' yazısı çok karışık olmuş..Onun haricinde amaca uygun olmuş bence..

Teşekkürler

Böle çalışmayı eklemek bence uygun degil.Hem çalışmana hemde bizlere bence saygısızlık prtsc yaparak yorum istemeniz bence olumsuz benim gözümde çalışmanızı kaydetmek ve foruma eklemek bu kadarmı zor....

Bence dikkat etmelisiniz...
İyi forumlar...

önemli olan çalışmayı görmek deilmi? dediğiniz gibi zor bişe deil ama benim tarzım bu... bu şekilde ekliyorum...çalışmalırımın bazılarını saygısızlıkla ne alakası var anlamadım ....

Fazla siyah gibi arkaplan ve biraz da karışık gibi.Daha renkli olabilir

karışık olması resimleri müşterinin hepsini istemesinden dolayı ona bise yapamam belki ama zemin renginde oynaya bilirim

sanırım cıvıl cıvıl bir görüntü sağlamak istemişsiniz ama çok göz yorucu olmuş.Logoda ki renk seçimleri uyumsuz ve aşağıdaki çocuk fotoğraflarında dekupe sorunu var.Tekrar çalışmanızı öneririm.

dikkate alacam teşekkürler:emo1:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
önemli olan çalışmayı görmek deilmi? dediğiniz gibi zor bişe deil ama benim tarzım bu... bu şekilde ekliyorum...çalışmalırımın bazılarını saygısızlıkla ne alakası var anlamadım ....

Önemli olan çalışmayı tabiki görmek ben sizi acımasızca elleştirmek adına yada çalışmanıza kota koymak adına kesinlikle bu yorumu yapmıyorum ve buna da ihtiyacım yok...Tarzım diyorsunuz tabiki olabilir ben buna saygı duyarım ama Prtsc çalışmanızdaki asıl yorumuda etkiler DigitalArtist ' neden mi şöyle; yorum için fikir almak istediğiniz çalışma dimi !. Ama çalışma edrafında yoruma dait olmuyacak o kadar karışık şeyler varki bi yaptıgınız işin yorumunda etkiler ister istemez...

Başarılar ...
Kolay gelsin...
İyi Forumlar...

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
Önemli olan çalışmayı tabiki görmek ben sizi acımasızca elleştirmek adına yada çalışmanıza kota koymak adına kesinlikle bu yorumu yapmıyorum ve buna da ihtiyacım yok...Tarzım diyorsunuz tabiki olabilir ben buna saygı duyarım ama Prtsc çalışmanızdaki asıl yorumuda etkiler DigitalArtist ' neden mi şöyle; yorum için fikir almak istediğiniz çalışma dimi !. Ama çalışma edrafında yoruma dait olmuyacak o kadar karışık şeyler varki bi yaptıgınız işin yorumunda etkiler ister istemez...

Başarılar ...
Kolay gelsin...
İyi Forumlar...

Evet haklı olabilirsiniz olayın o boyutlarını hiç düşünmedim teşekkürler

black ghost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana biraz karışık geldi ama güzel duruyor eline sağlık..

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi iyi güzel ellerine sağlık beğendim

uguruzuncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana kalırsa biraz karışık geldi fakat çocukların ilgisini çekebilir. güzel

blomm

🌱Yeni Üye🌱
Çalışman göz yoruyor özellikle "şaka center" yazısı çok karışık, okunmuyor. Belki PrtSc yapmanın da etkisi vardır arkadaşın sölediği gibi...

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afişin ne olduunu çözmek için bir süre bakmak gerekiyor, çok resim kullanarak bir şey anlatmaktansa 1-2 resimle de anlatmaya çalışabilirsin, kaldı ki olması gereken de o dur.