Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sarayım(illustrasyon)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
saraym.jpg

photoshopcs4,uc-logic çizim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Canım yine konuşturmuşsun ellerini. Harika bir çalışma olmuş yine gerçeğe çok yakın. Referans kullandınmı ? Ellerine sağlık canım...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Kolda ve elde ufak tefek sorunlar var ama yüz çok iyi olmuş..Tebrikler ellerine sağlık..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:) teşekkürler arkadaşlar.kola ışık vurdugu için sorunlu gibi gelebilir belki.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten fotoğraf gibi duruyor canım çok güzel olmuş :)

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş, eline sağlık..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
aslı aslı anladın sen onu:)eline sağlık harika olmuş demekten yoruldum ben:)kardeşin mi çizdiğin daha önce ki çalışmalarında sanki bu referans aldığın kişi vardı yanılıyor muyum?

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkürler:)aslında farklı yerden yüklüyordum ama bugün olmadı:)o yüzden küçük oldu

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
-Bayanın göğüs hatlarının görünmesi, biraz daha belirgin olması çalışmayı çok daha etkili hale getirirdi.(tabiki anatomik olarak her bayanınki daha belirgin değil, ancak estetik açıdan iyi birşeyler yapmak istenmiş, bu yüzden daha iyi olurdu gibi)

-Arka kısımdaki ışıklı mekan sanırım referansa dahil değil.Çalışmanızda 2 noktadan ışık geliyor,biri önden diğeri arkadan.
Önden gelen ışık için çok büyük problemler yok(biraz daha işlemeyle sorunlar çözülür) Ancak arkadan gelen ışık bayanın kolunun, omzunun ve elinin üst arka tarafını aydınlatırdı.

-Çalışmayı tek ışıkla yapsaydınız keşke...Sadece önden gelen bir ışık yeterli olurdu.Arka alanda da , önden gelen bir ışık yüzünden aydınlanan ufak bir bölge yeterli olurdu.

-Bayanın işaret parmaı ile baş parmağı arası hafif sorunlu gibi,sanki elinde silindirik bir boru tutuyormuş ve biz o boruyu psde ordan silmişiz(manipüle etmişiz) gibi...Yada bir yere tutunuyormuş referansta...Ama buraya alınca tutunacak yer eklemediğimiz için sırıtmış :)

Tabiki tamamı şahsi görüşlerim...Tebrik ediyorum...İyi çalışmalar.

Son düzenleme:

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Eline sağlık Aslı fotoğraf gibi olmuş :) tebrik ederim.

sağol filizcim:)beğenmenize çok çok sevindim:)

-Bayanın göğüs hatlarının görünmesi, biraz daha belirgin olması çalışmayı çok daha etkili hale getirirdi.(tabiki anatomik olarak her bayanınki daha belirgin değil, ancak estetik açıdan iyi birşeyler yapmak istenmiş, bu yüzden daha iyi olurdu gibi)

-Arka kısımdaki ışıklı mekan sanırım referansa dahil değil.Çalışmanızda 2 noktadan ışık geliyor,biri öncen diğeri arkadan.
Önden gelen ışık için çok büyük problemler yok(biraz daha işlemeyle sorunlar çözülür) Ancak arkadan gelen ışık bayanın kolunun, omzunun ve elinin arka tarafını aydınlatırdı.

-Çalışmayı tek ışıkla yapsaydınız keşke...Sadece önden gelen bir ışık yeterli olurdu.Arka alanda da , önden gelen bir ışık yüzünden aydınlanan ufak bir bölge yeterli olurdu.

-Bayanın işaret parmaı ile baş parmağı arası hafif sorunlu gibi,sanki elinde silindirik bir boru tutuyormuş ve biz o boruyu psde ordan silmişiz(manipüle etmişiz) gibi...

Tabiki tamamı şahsi görüşlerim...Tebrik ediyorum...İyi çalışmalar.

teşekkürler yosa:)ilk olarak fazla belirgin yapmak istemedim yüzü daha ön planda yapmak istedim.

arkadan gelen ışık aslında kollara vuruyor etrafında ışık var ama resim fazla küçük oldu pek net değil.iki açıdan ışık koydum ki biri içerden vursun sadece yüze biri de arkadan vursun diye yukardan.aslında boru yok:)orda gözükmüyor yine kapıyı açıyor:)teşekkürler yorumlarını dikkate alacağım sağol

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yine güzel bir çalışma eline sağlık

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben çalişmalarınızi inceliyorum sanirim foto üzerinden çiizm yapıyorsunuz ki bu bazı kısımlarda çok belli oluyor nasıl bir yöntemle yaptığınızı yada referans fotoyuda koyarsanız daha çok bilgiye sahip oluruz konu hakında :)

Ben referansını görmek isterim bu çalişmanızın mümkünse koyarsanız daha sağlıklı yorumlar yapabilirim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dedim ben bu referans' ı bir yerden tanıyorum :)
Ellerine sağlık ablacım, çok başarılı bir çalışma olmuş.

Tebrik ederim.
Emeğine sağlık.