Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfa boyutlandırma

logarithmus

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili arkadaşlar, amatörce yazmaya başladığım test kitabımın 30. sayfasındayım. Daha fazla ilerlemeden şu soruna bir çözüm bulmalıyım. Baskısını yapmayı planladığım kitabın sayfa boyutunu bilmediğimden benzer bir kitabı cetvelle ölçüp sayfa boyutunu ayarladım. Bu durumda baskıda sorun yaşar mıyım ve baskı için ek ayarlamalar yapmam lazım mı? yönlendiriseniz okur araştırırım.
Şimdiden teşekkür ederim

Benzer konular

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba,

kağıt ebatları
70x100
64x90
gibi ebatlardan oluşmakta ve hazırlanacak boyutta fire vermemesi için bu tür ebatlara uygun olarak hazırlanır
örnek olarak 14.8x21 cm (A5) olarak hazırlanan kitap ta 64x90 ebat kağıtta 18 yaprak çıkar ve kağıt fire vermez.
benzer ebatta aldığınız kitapta ona uygundur diye düşünüyorum sonuçta hazırlanırken ona göre düşünülmüştür.
gereken diğer ayarlamaları da matbaa hazırlar.

Sevgili arkadaşlar, amatörce yazmaya başladığım test kitabımın 30. sayfasındayım. Daha fazla ilerlemeden şu soruna bir çözüm bulmalıyım. Baskısını yapmayı planladığım kitabın sayfa boyutunu bilmediğimden benzer bir kitabı cetvelle ölçüp sayfa boyutunu ayarladım. Bu durumda baskıda sorun yaşar mıyım ve baskı için ek ayarlamalar yapmam lazım mı? yönlendiriseniz okur araştırırım.
Şimdiden teşekkür ederim