Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şehzade Lokum Kutusu 400g

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence de çok güzel elinize sağlık! Görsel bulma problemi gerçekten çok can sıkıyor. Sık sık benim de yaşadığım bir problem. Kutu tasarımı rakiplerini kıskandıracak cinsten. Bir de lokumların altındaki uzayan transparan(saydam) gölge efektinin plug-in'i bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

çılgınMatbaacı

🌱Yeni Üye🌱
kırmızı balonun içindeki since lı bölüm fazlalık geldi bana. artı bu tür mataryaller free stoklarda çok elden ele gezdiğinden benim gözümde işin değerini düşürüyor... başarılar

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
oldukça başarılı. Ancak lokumlar gerçekten ya ben ne olacağım diye bağırıyor. :)
belki daha çok lokum koyabilirsin. daha sıkı aralıklarla. pudra şekeri gibi bi efektte yardımcı olur ama benim önerim lokum adetinin çoğalması yönünde. Başarılarının devamını dilerim.

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu renkler ben ce bi kutuya göre çok ağır kalır bu renleri baskıda elde edemessin bence azdaha hafif enklerle denemen lazım bu şekil baskıdan sonra hoş durmaz

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu renkler ben ce bi kutuya göre çok ağır kalır bu renleri baskıda elde edemessin bence azdaha hafif enklerle denemen lazım bu şekil baskıdan sonra hoş durmaz

Bu konuda sana katılmıyorum by_kanarya iyi kalite bir kağıt ve yüksek model bi makinayla bu iş gayette başarılı bi şekilde hayat bulur. Ama sen gelişen teknojileri takip etmiyosan onu bilemem, kendi fikirlerince yorumlarda bulunup burdaki insanların kafasında soru işareti bırakmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yapılan eleştiriler mantık çerçevesi içinde yapılırsa daha yol gösterici olur.

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence de çok güzel elinize sağlık! Görsel bulma problemi gerçekten çok can sıkıyor. Sık sık benim de yaşadığım bir problem. Kutu tasarımı rakiplerini kıskandıracak cinsten. Bir de lokumların altındaki uzayan transparan(saydam) gölge efektinin plug-in'i bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Güzel yorumların için öncelikle teşekkür ederim. Lokumların altındaki transparan plug-in diil tek tek çizip hazırladım photoshopta sana yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Oldukça güzel bir çalışma, belki lokum resimleri lokumların aromasına sahip meyvelerle biraz daha desteklenebilirdi, birkaç çilek tanesi veya vanilya çiçeği fena olmazdı...

Eline sağlık

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ediyorum sevgili Önder dediğin gibi iyi bir görselle çalışma desteklenebilir teşekkürler :)

grafik_54

🌱Yeni Üye🌱
renkler cok tatlı durmuş ayrıca iştah acıcı gözüküyor eline sağlık

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Amacına uygun ve çok başarılı bir çalışma olmuş, lokumlar konusunda yorumlara katılıyorum, ellerine sağlık...

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

yasminozen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lokum görseli haricinde çok güzel olmuş.. elinize sağlık..

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
A-----Z ye çok güzel bir çalışma olmuş efe başarılarının devamını dilerim fakat böyle güzel tasarımlarla ağzımızın suyunuda akıtmaya hakkın yok ama :) gerçekten güzel çalışma ii çalışmalar efe..

tumay60

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tek Kelimeyle Süper!
Tebrik Ediyor, Diğer Çalışmalarını Bekliyoruz..

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshop CS3, Freehand Mx bazı efektlerde Photoshop actions kullandım.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede mükemmel bir çalışma olmuş elinize sağlık

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanızı çok beğendim,çok başarılı,ellerinize sağlık.