Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şehzade Lokum Kutusu 400g

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, uzun zamandır iş yoğunluğundan siteye giremiyordum haliylede yapılan yorumlara cevap yazamadım. tabiki yorumlar yapılıyor, şunu kullansaydınız daha albenili olabilir yada daha farklı bakış açıları getiriliyor, tabiki bu çalışmaya dört dörtlük diyemeyiz ancak emek fiyat ilişkisi açısından bakarsak (tabi bunuda sadece ben analiz edebileceğimden) yeterli olacağını düşünüyorum. Yani kısacası iyi iş iyi parada diyebiliriz:) güzel çalışmalar titiz bir işçilik ve uzun zaman gerektiren bir süreç, üretici nasıl imal edeceği bi ürünün hammadde, işçilik, otomasyonunu hesaplıyorsa ve bunu fiyatlarına yansıtıyorsa aynı şekilde bizlerde bunu göz önüne alarak yapacağımız işin mahiyetine göre davranmalıyız çünkü bizim için kazanç kaybı harcadığımız zaman...

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kerem Bey evet yeni yapılan düzenlemeyle gerçi pekde yeni sayılmaz belli haller dışında özel mesaj gönderemiyoruz. Hala iş teklifiniz geçerliyse sizinle irtibat kurmak isterim. mail adresim b_balimohac@hot..com iyi çalışmalar dilerim.

muratturker

🌱Yeni Üye🌱
gayet iştah açıcı bi çalışma:D lokumu sevmiyodum alıp yiyesim geldi.:) gayet güzel başarılar.

didem21

🌱Yeni Üye🌱
muhtesem olmus ellerınıze saglık

nzlplt

🌱Yeni Üye🌱
Baskıda bu netlik yakalanırsa gayet şık olacaktır. Tebrik ederim