Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şehzade Lokum Kutusu 400g

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğinize sağlık gerçekten zahmetli bir çalışmayı kusursuz olarak bitirmişsiniz ...ilk sayfalarda arkadaslar pudra şekri serpmeyle ilgili bişeyler yazmışlar o konuda belki siyah bi fon üzerine pudra şekeri serpip fotoğrafı çekilseydi belki kullanılabilirdi ama bu haliyle de gerçekten çok iyi...yani kutuya bakar bakmaz canım lokum çekti.....iyi çalışmalar emeğinize sağlık tekrardan:)

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş. ben lokumlara takılmadım açıkçası. reklam veya ambalajda güzel görünsün diye objenin belirgin hatları ile oynamayı sevmem. neticede o kutuyu açınca karşına ne çıkacağını bilirsin :)

Maket bıçağı ile dümdüz kesilmiş, orantısında sorun olmayan, üzerindeki pudra ve hindistan cevizi sayı ile ve cetvelle ölçerek dökülmüş izlenimi veren bir lokum görüntüsünden daha doğal ve gerçekçi olmuş. tebrikler.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş.Tamamiyle olağanüstü bir çalışma gözüm gönlüm açıldı vallahi :)
Tebrikler
Ayrıca :alkis:
:artipuan:

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tasarım psd sini verebilirmisiniz bana rica etsem

:S
psd'sini istiyorsunuz? hangi sebepten dolayı size layer'lı halini vericem acaba...arkadaşlar buraya eklenen çalışmalar el emeği göz nuru zaman harcanmış çalışmalardır armut piş ağzıma düş tarzından istekler ve yorumlar yazmanız bu mesleği icra edecek olan sizler açısından vahim bir durumdur.Çalışmalarınızı yaparken kendinizden bişeyler katmayı tavsiye ederim.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok başarılı bir çalışma emeğine sağlık.

yasinkarakus42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çook ciks olmuş özellikle renk seçimleri
abi valla eline sağlık

Kerem84

🌱Yeni Üye🌱
efe bey
selamlar
Tasarımınız çok güzel

sizinle temasa geçmek istiyorum.
fakat özelden mesaj atilamiyor.

aylin.palaz

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık başarılı bir çalışma olmuş, emeğine sağlık

different

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepyek doğru demiş o lokumlar azcık güçsüz kaldı dediği gibi az lokum tozu işine kaymak sürer

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel olmuş iyiki de paylaşmışsın..

beyazajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel olmuş demeden geçemicem,
hatta harika, bayıldım...

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
baskıda birebir kalite almak mümkün olmayacağını düşünüyorum basılıcağı kağıt biraz karton olucağından dolayı renklerden pek kalite alınamayacak diyorum görüşürüm bu çalışma genel itibari ile iyi fakat kutu kartona basılıcak büyük ihtimal boya çekicektir çalışma güzel yalnız resimde olduğu kadar baskıdan sonrada albenisi olması gerek diyorum