Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şengöz baklava logo çalışmam

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler akadaşlar

cafe arabica boğazda olacaktı zaten onun için boğaz köprüsünü koyma gereği duydum. kız kulesini kendi isteğim dışında koyduğumu oraya not almıştım zaten. orada köprünn çekirdekle bi bütünlüğünü oluşturmaya çalıştım. benim logom içinde biyerden esinlenilmiş dedin doğrudur biyerlerden esinlenmiş olabilirim ama ben bile hatırlamıyorum. benzer bi çalışma biliyorsan ve yönlendirirsen sevinirim.
mauigrowngreencoffee vb internete girip coffee logo yazarsan benzer logolar görebilirisin boğaz köprüsünü birleşik değilde çizgileri ayrı yapsan daha güzel dururdu bence
genel olarak yorumları toparlamak gerekirse; arkadaşlar logolarda geçişli görselleri hareketli çizgileri görmek istiyorlar. bana göre bu logo bu amaca uygun yapılmadığı için bazı olumsuz eleştiriler almış. Benim yorumum bu yorumların dışında olumlu eleştiri şeklinde olacaktır;
* logo gofre, lak, yaldız ve benzeri kabartma tekniklerine çok uygun unlu mamül üreten bifr firma olduığunu göz önüne alırsak kutu ağırlıklı bi çalışma olacak genel anlamda.
* logo bu hatlarıyla her türlü bsakı tekniğine uygun ve net çıkabilecek düzeyde
* logo nun el emeği göz önünde bulundurularak yorum yapmak gerekir. sadece yazı karakteri kontör atılmış tarzında emeği basite alan yorumlar olmamalı diye düşünüyorum.
* logo göze hoş gelen yumuşak bi karaktere sahip, bunu destekleyen sıcak (kırmızı) bi renk kullanılması sektöre ve satışa uygun.
* logo, direk satışa hitap eden bir sektöre uygun olup, anlık göze hitap konusunda çok uygun.
* son olarak tek eleştirim belki logoya kurumsal anlamda bi hava katmak için pastel bir sıcak renk kullanılabilirdi. (turuncu tonlarda veya bordo tonlarda)

çalışmalarınızın ve faydalı paylaşımlarınızın devamını dilerim. iyi çalışmalar

teşkkürler ismail bordo turuncu olayına şu yönden yaklşmadım gıda sektörü nedense bu 2 renge adapte olmuş bordo turuncu bunun için bu renkten farklı olsun dedim kutunun basılmış halinide bugün akşam falan siteye yükleyeceğim bakalım nasıl olmuş beğenecekmisiniz

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bol bol baklava kutusu logosu yapan bi insan olarak diyebilirm ki gayet güzel elinize sağlık

taylan_

🌱Yeni Üye🌱
ben bazı arkadaşların ukalalık olarak algılamayın cümlesini tamamen ukalalık olarak anlıyorum. nostaljik olmuş biraz logo :) hoşuma gitti benim açıkçası herşeyden önce birde emek var. emeğine sağlık ben beğendim :) tek düşündüren nokta mamüllerimiz tereyağlıdır kısmı onuda diğer fontlara yakın yapabilrdin. hatam varsa affola.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler

ben bazı arkadaşların ukalalık olarak algılamayın cümlesini tamamen ukalalık olarak anlıyorum. nostaljik olmuş biraz logo :) hoşuma gitti benim açıkçası herşeyden önce birde emek var. emeğine sağlık ben beğendim :) tek düşündüren nokta mamüllerimiz tereyağlıdır kısmı onuda diğer fontlara yakın yapabilrdin. hatam varsa affola.

tüm mauller yazısı heryerde kullanılmıyor görüntü olsun diye koydum onu teşekkürler