Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Senin için AŞK nedir ve kimdir?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Önceden aşık olmuştum... Uyuyamıyorsun bile vs... Ama artık şüpheliyim "aşık olmuştum"dan. Aşk biraz daha kuvvetliymiş. Yanındayken bile özlermişsin, canını vermen gerekse verirmişsin. (Ki bu laf olsun diye değil gerçekten!) Tırnağına biri zarar verecek olsa sadece sezsen bunu atmaca gibi oluverirmişsin. Rüyalarının ve kabuslarının gerçek kahramanı o olurmuş. Bir gün gidecekmiş bir şekilde bilirmişsin, üzülürmüşsün ama yine de yolu en güzel şekilde açık olsun diye çabalarmışsın. O benim kızımmış.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Önceden aşık olmuştum... Uyuyamıyorsun bile vs... Ama artık şüpheliyim "aşık olmuştum"dan. Aşk biraz daha kuvvetliymiş. Yanındayken bile özlermişsin, canını vermen gerekse verirmişsin. (Ki bu laf olsun diye değil gerçekten!) Tırnağına biri zarar verecek olsa sadece sezsen bunu atmaca gibi oluverirmişsin. Rüyalarının ve kabuslarının gerçek kahramanı o olurmuş. Bir gün gidecekmiş bir şekilde bilirmişsin, üzülürmüşsün ama yine de yolu en güzel şekilde açık olsun diye çabalarmışsın. O benim kızımmış.

Muhteşem bir yorum olmuş...
Bence siz buna devam etseniz çok hoş bir deneme çıkar ortaya, hatta edebiyat bölümüne ekleyin bence...
Saygılar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Muhteşem bir yorum olmuş...
Bence siz buna devam etseniz çok hoş bir deneme çıkar ortaya, hatta edebiyat bölümüne ekleyin bence...
Saygılar

İşin en güzel tarafı bütün anneler, babalar için böyledir. Bu yüzden hep yaşamaya değer bir şey olacak.Oysa aşık olduğunu iddia edip kendine ya da karşısındakine zarar vermeye meyilli insanlar var. Aşk insana güç verir, ama yaşamak için.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Her zaman ki performansla devam :) Özlem çok şanslı :)
Alkışlamadan geçmek istemedim :alkis:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Her zaman ki performansla devam :) Özlem çok şanslı :)
Alkışlamadan geçmek istemedim :alkis:
ne güzel bir alkış. Ama tuhaf işte gurur duyamıyorum. :) başka birşey için olsa duyar şımarırdım vallahi. Yazana değil yazdırana olsun bu alkış.Bu site daha böyle yıllarca devam eder yayına inşallah... yarın öbür gün "annem beni sevimiyor, kimse beni sevmiyor, anlamıyor, yalnızım" triplerine girince bunları okuturum :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İşin en güzel tarafı bütün anneler, babalar için böyledir. Bu yüzden hep yaşamaya değer bir şey olacak.Oysa aşık olduğunu iddia edip kendine ya da karşısındakine zarar vermeye meyilli insanlar var. Aşk insana güç verir, ama yaşamak için.

Annelik, anne olmak beni oldum olası korkutmuştur, hayatımda gelecek planlarımın arasına koyamadığım tek şey bu ne yazıkki...
hele ki bu devirde, her bebek ne zaman diye sorana; tahtaya vurup "Aman Allah korusun" diyorum hatta :angel:
Zor çok zor olsa gerek...
Sizi hem içtenliğiniz hemde cesaretiniz için tekrar tebrik ediyorum :alkis:
Ve önünüzde saygıyla eğiliyorum...
Sevgiler

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ne güzel bir alkış. Ama tuhaf işte gurur duyamıyorum. :) başka birşey için olsa duyar şımarırdım vallahi. Yazana değil yazdırana olsun bu alkış.Bu site daha böyle yıllarca devam eder yayına inşallah... yarın öbür gün "annem beni sevimiyor, kimse beni sevmiyor, anlamıyor, yalnızım" triplerine girince bunları okuturum :D

Tabi ki yazana değil yazdırana bakmak lazım...:)o yüzden "aşk yazdırır"
Emin ol çok şanslı, hiç bir zaman öyle bir tribe girecegini sanmıyorum...girersede evet belgeler orta da :rofl:

"O" bunun farkında varmıyacak kadar küçük ama hissediyordur...o alkış aslında sadece özlem ve senin için değil ki AŞK' ın sadece sevgiliye değil, aileye de, çocuğa da duyulabileceginin kanıtıydı...çünkü Aşk' ın sevgiden farkı acı ve değer vermektir.Onu kendinden daha çok sevmektir...o yüzden kendinden daha fazla çok seviyorsan AŞIK' sın demektir.

Hani derlerya karşılıksız sevgi acı verir diye, bence insan en büyük acıyı değerini yitirdiginde yaşar....ki yüreğin kocaman olsa da, karşındakine verdigin değer kadarsın....AŞK' ta; ne olursa olsun bu değer hakedilsin yeter.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Annelik, anne olmak beni oldum olası korkutmuştur, hayatımda gelecek planlarımın arasına koyamadığım tek şey bu ne yazıkki...
hele ki bu devirde, her bebek ne zaman diye sorana; tahtaya vurup "Aman Allah korusun" diyorum hatta :angel:
Zor çok zor olsa gerek...
Sizi hem içtenliğiniz hemde cesaretiniz için tekrar tebrik ediyorum :alkis:
Ve önünüzde saygıyla eğiliyorum...
Sevgiler

Bazen var ya şey olur, böyle her birşey ters gider. İnatlaşır sanki hayat sizinle. Kadere karşı savaşıyorsunuz gibi gelir. Bazen pes edilir böyle durumlarda. Çünkü öyle anlar gelir ki, amaçlarınızı sağlam bırakmaz olaylar. Ama anne olunca hemen toparlanmanız gerekir. Sizin asıl amacınız tektir çünkü. Ötekiler fon. Ve siz çok güçlü olursunuz. Kariyerinizde de, sosyal yaşantınızda da, çevreniz insanla doluyken ve yapayalnızken. Bu yüzden gereklilik var ya... ama elbette gerçekten isteyince. Hayırlı zamanlarda hayırlısı olsun herkes için. Benim hayatım sanırım o yokken daha zordu :) Amaçsız insan savrulur gider çünkü...Artık hep bir neden'im var....Teşekkür ederim.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Aşık olmak bir sanattır, her insan aşık olamaz sadece olduğunu sanır. Aynı kalemi eline alıp karalamak gibi bişeydir, bazen bu karalamalar sanat eserleri doğurur,bazende çöpleri doldurur.
Aynı zamanda çok tehlikeli bir silah gibidir Aşk. Kullanmasını bilmeyenin eline verirsen ya kendini vurur ya karşındakini...
Usta silahşör silahını kullanmadan karşındaki vurabilen kişidir.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bazen var ya şey olur, böyle her birşey ters gider. İnatlaşır sanki hayat sizinle. Kadere karşı savaşıyorsunuz gibi gelir. Bazen pes edilir böyle durumlarda. Çünkü öyle anlar gelir ki, amaçlarınızı sağlam bırakmaz olaylar. Ama anne olunca hemen toparlanmanız gerekir. Sizin asıl amacınız tektir çünkü. Ötekiler fon. Ve siz çok güçlü olursunuz. Kariyerinizde de, sosyal yaşantınızda da, çevreniz insanla doluyken ve yapayalnızken. Bu yüzden gereklilik var ya... ama elbette gerçekten isteyince. Hayırlı zamanlarda hayırlısı olsun herkes için. Benim hayatım sanırım o yokken daha zordu :) Amaçsız insan savrulur gider çünkü...Artık hep bir neden'im var....Teşekkür ederim.

Gerçekten haklısınız sanırım...O kadar güzel anlatıyorsunuz ki...
Ama işte benim korkum bu, hayatımı ona adamak zorunda kalmak...
Sanırım bencilim hatta çok çok bencilim
Ne eşimi paylaşabilirim nede özgürlüğümü kısıtlayabilirim gibi geliyor...
Evet bayan olarak dünyaya gelmiş biri için ürkütücü cümleler bunlar ama sanırım ben daha çok küçüğüm...
Bu duyguları anlamam ve hayatımdaki "o" eksikliği doldurmam gerektiğini hissetmem için daha çokkk büyümem gerek..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aşık olmak bir sanattır, her insan aşık olamaz sadece olduğunu sanır. Aynı kalemi eline alıp karalamak gibi bişeydir, bazen bu karalamalar sanat eserleri doğurur,bazende çöpleri doldurur.
Aynı zamanda çok tehlikeli bir silah gibidir Aşk. Kullanmasını bilmeyenin eline verirsen ya kendini vurur ya karşındakini...
Usta silahşör silahını kullanmadan karşındaki vurabilen kişidir.

Shakespeare yazdıklarımda eksikler varmış diye kahrolurdu bunları okusaydı:)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Aşk annedir :) en büyük askım annem :)
ne sevgilimin yaptığı tripleri yapar nede sevgisinden en ufak birsey eksiltir...... En içini acıtacak seyleri HATAları yapsamda hiç kin beslemez hiç uzatmaz sadce sımsıkı sarılır sevgisinden özverisinden hiçbirsey kaybetmeden hayatını evladına adar...
gercek ask budur bence...
söyle düşünüyorum da bazen mesela sevgilimle ayrıldık hemde çok severken neden birbirimizi kıracak üzecek seyler yaptık ve normalde... ama bazı seyler aşılamadı.... hep onun veya benim önüme geldi sımsıkı birbirimize kenetlenmek yerine birbirimizden uzak durmayı tercih ettik... Bu gercekten Aşk mıdır Bu sevgi midir? İnsanoğlu iste iyi yönlerini görmez hiçbir zaman... hep aklına kötü seyleri getirir hep olumsuz seyleri düsünür.... BELKİDE SADECE AŞIK olduğumuzu sanıyoruz.....
En büyük Aşkım Tek AŞKIM ANNEM!!!

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Gerçekten haklısınız sanırım...O kadar güzel anlatıyorsunuz ki...
Ama işte benim korkum bu, hayatımı ona adamak zorunda kalmak...
Sanırım bencilim hatta çok çok bencilim
Ne eşimi paylaşabilirim nede özgürlüğümü kısıtlayabilirim gibi geliyor...
Evet bayan olarak dünyaya gelmiş biri için ürkütücü cümleler bunlar ama sanırım ben daha çok küçüğüm...
Bu duyguları anlamam ve hayatımdaki "o" eksikliği doldurmam gerektiğini hissetmem için daha çokkk büyümem gerek..

Evet yaş daha 22 :) biraz bencil takılın tabiii :D

batu.boy

🌱Yeni Üye🌱
Bu yazılanları okuyunca konu başlığını "AŞKIN 1001 TARİFİ" olarak değiştirmeye karar verdim :smile:

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben gerçek aşkın ömürde bir defa olacağına inananlardanım.

Bende aynı görüşe sahibim. Aşk dediğimiz şey ömürde bir kere yaşanır... Aşkı bana sorarsanız, güzel bir duygu diyebilirim. Acısını bile seviyorum. Aşkın tarifini yapmak gerekirse okumaktan sıkılırsınız. Ama kısaca diyebileceklerim şunlardır; Onu tanıyana kadar yapmam, yapamam dediğiniz şeyleri yapmaya başlıyorsanız aşk'ın daha başındasınız demektir. Taki hayatın ondan ibaret olduğunu, onsuz bir hayat olamayacağını düşündüğünüz zamanda siz artık gözü kör bir aşıksınız demektir. Hayatın ne kadar acımasız ne derece kötü olduğunun bilincinde olsanız bile aklınız ile o kadar güzel bir yaşam tarzı kurarsınız ki. Kendinizin ne kadar değiştiğinin bile farkına varamayabilirsiniz. Ama şununda altını çizmek istiyorum. Kimileri için asıl aşk ulaşamadıkları zaman başlar...

Ben yaşamım boyunca yaşadığım bazı olaylardan sonra artık aşk'a aşık biri oldum. Gerçekten aşk hayatımızda yaşadığımız en güzel duygulardan bir tanesidir. Aşk'ı sevmemek mümkün mü!! Yaşamını birisine adamak, her anında onunla olabilmeyi istemek, herşeyi onunla paylaşmayı düşünmek, sabahları kalktığında ilk önce onun yüzünü görmek ve onun sesini duymak. Her anında sahiplenmek ve senin birileri için değerli olduğunu nun bilincinde olarak yaşamını o şekilde sürdürmek... Bu tür duygularla ilişki yaşayanların az sayıda olduğunu biliyorum. O az sayıda olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. Ama aşkın boş bir duygu olduğunu düşünen yada yaşamamış ve yaşamayı düşünmeyen arkadaşlar bilsinlerki bu duyguları ömrünüz boyunca yaşamadığınız için cümlelerim size anlamsız gelecektir. Eğer ki yaşarsanız, yaşadıkdan sonra ne kadar da yanlış düşüncelere sahip olduğunuzu anlayacaksınız. Önemli olan sadece doğru kişiyi bulabilmek. Bunlarda benim kendi düşüncelerim arkadaşlar...

Saygılar

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben yaşamım boyunca yaşadığım bazı olaylardan sonra artık aşk'a aşık biri oldum. Gerçekten aşk hayatımızda yaşadığımız en güzel duygulardan bir tanesidir. Aşk'ı sevmemek mümkün mü!! Yaşamını birisine adamak, her anında onunla olabilmeyi istemek, herşeyi onunla paylaşmayı düşünmek, sabahları kalktığında ilk önce onun yüzünü görmek ve onun sesini duymak. Her anında sahiplenmek ve senin birileri için değerli olduğunu nun bilincinde olarak yaşamını o şekilde sürdürmek... Bu tür duygularla ilişki yaşayanların az sayıda olduğunu biliyorum. O az sayıda olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. Ama aşkın boş bir duygu olduğunu düşünen yada yaşamamış ve yaşamayı düşünmeyen arkadaşlar bilsinlerki bu duyguları ömrünüz boyunca yaşamadığınız için cümlelerim size anlamsız gelecektir. Eğer ki yaşarsanız, yaşadıkdan sonra ne kadar da yanlış düşüncelere sahip olduğunuzu anlayacaksınız. Önemli olan sadece doğru kişiyi bulabilmek. Bunlarda benim kendi düşüncelerim arkadaşlar...

Saygılar
duygularına katılıyorum ve ben gerçek bi aşk tanıyorum Allah ve Hz. Muhammed (s.a.v)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
duygularına katılıyorum ve ben gerçek bi aşk tanıyorum Allah ve Hz. Muhammed (s.a.v)