filizdmr
👑Efsanevi Grafiker👑
dediğiniz gibi gri ton biraz bütünlüğü bozuyor keşke daha açık renkler kullansaydın birde yazı rengi zeminle iç içe geçmiş yani renkler yakın olduğu için yazı ön planda kalmamışGri tonlar çalışmanın bütününü bozmuş gibi, bir de en dıştaki alan fazla bence, o örümcek sarkmasaymış dıştaki çerçevenin de bir anlamı kalmayacakmış zaten, ama yine de güzel bir çalışma ellerine sağlık...
Bir de soru, neden İngilizce?
Tebrik ederim canım, ilk günahsızdırSen bir 2.'yi yap
Şaka bir yana; İlk olmasına ragmen güzel, özellikle renkler(Kırmızı-Siyah) ve konu çok iyi işlenmiş.
Çalışmadaki bir kaç ufak detay çok iyi yakalanmış ve çok hoş:
İzninle gösteriyim
Sana yakışır bir çalışma olmuş(anladın sen)
, Ellerine ve o kocaman yüreğine sağlık canımmm :wink:
Tekrar tebrikler...
Devamını bekliyorum.![]()
Gri tonlar çalışmanın bütününü bozmuş gibi, bir de en dıştaki alan fazla bence, o örümcek sarkmasaymış dıştaki çerçevenin de bir anlamı kalmayacakmış zaten, ama yine de güzel bir çalışma ellerine sağlık...
Bir de soru, neden İngilizce?
dediğiniz gibi gri ton biraz bütünlüğü bozuyor keşke daha açık renkler kullansaydın birde yazı rengi zeminle iç içe geçmiş yani renkler yakın olduğu için yazı ön planda kalmamış
Güzel çalışma olmuş Filiz'cim ellerine sağlık![]()
Şeytanmısın? Melekmi?
* Şeytanda bir melektir
Çalışmanın üzerine biraz daha düşseydin ve tonlamalarla biraz daha uğraşsaydın diye düşünüyorum. Ana zeminin içinde kalan çalışmayı daha yatay çalışabilirdin. Ve son olarak cooper kötü bir font seçimi![]()
Yılmadan devam çok daha iyileri çalıştıkça olacaktır.
renkleri çok sevdim ben başarılı olmuş eline sağlık![]()
Emeğine sağlık Filizcim. Bu site bizlere çok şey katıyor orası kesin
Çalışmaya gelince. Detaylar gerçekten çok önemli ve başarılı olmuş. Renk konusuna ben katılmıyorum. Başarılı buldum ama gri muallakta kalmış gibi.
Tipografiyede el atmışsınBaşarılı olmuş Filiz renkler güzel kırmızı siyah ayrıntılarda arkadaşların belirttiği gibi süper olmuş eline sağlık
![]()
Ellerine sağlık canımArtık hızını alamaz bir kaç örnek daha yaparsın bence.Sıradaki çalışmanı bekliyorum.
Çok hoş bir çalışma olmuş, emeğine sğalık Filizcim
tebrikler Filiz hiçde ilk gibi değil özelliklede çoğu materyalı kendin hazırlamışsın bu çok hoşuma gitti bu konudaki yeteneğini irdele derim ben![]()
Teşekkür ederim cisil![]()