Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shampoo

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Merhaba,
Esnek ambalaj konusu üzerinde, lesyaselya'nin çalisma teknigimi anlatamamaqla ilgili bir istegi olmuştu. Bu konuyu bu yüzden açiyorum.
Aşagidaki çalışmalarim, henüz üretime girmemis hazırlık aşamasındadır. Yakın zamanda market rafında görürseniz son hallerine henüz ulaşmadıgı için şaşirmayınız.
• Öncelikle kurşun kalem ve kağıtla başlıyorum. Eskizi olusturup. Scan edip, photoshopta açıyorum.
• Her alanı bir layerde çalışmaya itina gösteriyorum. Alanı pen ile çizdikten sonra renk ile doldurup, Dodge Tool, Burn Tool, Sponge Tool ile ve photoshopun bildigim bütün nimetlerinden gerektigi yerde gerektigi kadar kulanmaya çalışarak minik minik ışık gölgeve hacim işlerini günler süren uzun çalişmalar sonucunda bitiriyorum.
•*Detaylı sorunlarınız olursa cevaplamaya çalışırım.

patenyr4.jpg

3deh1.jpg

Benzer konular

aysgl_678

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aysegulavcu.com
merhabalar
böle çalışmalar yapmayı çok heves ettim ama bi türlü ışık ve gölgeyi ayarlayamıyorum
ben beğendim çalışmalarınızı elinize sağlık

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
merhabalar
böle çalışmalar yapmayı çok heves ettim ama bi türlü ışık ve gölgeyi ayarlayamıyorum

Elinizde, yeterince çok desen çalışırsanız, ısık ve gölgeyi, kursun kalemle verebilmeyi ögrendiyseniz, bunu yapabilirsiniz. Söyleki photoshop bir araçtır. Phoshop olmasaydi aynı sonucu elimede yapardım. Kalem, kagıt ve boya...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Birkaç ressam arkadasimi bu çalismalari yaparken izlemistim.

Yaratmak buna denir.

Tebrik ediyorum.

silmarillion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İşte bu çalışmayı ayakta alkışlarım.Tek kelime ile şahane.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline saglik nucat güzel çalismalar

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Birkaç ressam arkadasimi bu çalismalari yaparken izlemistim.

Yaratmak buna denir.

Tebrik ediyorum.

Tesükkürederim...:lol:

merhabalar

Çok mersi... :D

eline saglik nucat güzel çalismalar

Sagol dostum...:peace1:

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle gerçekten çok çok özür diliyorum...Konuyu açtığınızı yeni farkettim :(
İlk olarak eskiz_karakalem çalışmışsınız.Scandan geçirip photoshop yardımıyla çalışma çok hoş bir görsel sunum sunmuşsunuz bizlere tşkler...
Anlatımızda anlayışlı bir şekilde anlatmışsınız.Sitede çok yararlı ve değerli bilgilerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz.Mesleğinizi çok seviyorsunuz.Bunun için size hayranlığımı dile getirmekte bir sakınca görmüyorum... :)
*Ve en yakın zamanda sizin örn olarak sunduğunuz bu dersi çalışıp size benzeri bir çalışmayla size olan mahçupluğumu gidermek istiyorum.:) Karakalemim iyidir.Eskiz olarakda ışık-gölgeyi kağıt ve kalemle dengesini iyi ayarlayabiliyorum ama bu işi photoshopda hiç denemedim bu ilk olacak...
Tekrar teşekkür ediyorum...;)

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Öncelikle gerçekten çok çok özür diliyorum...Konuyu açtığınızı yeni farkettim :(
İlk olarak eskiz_karakalem çalışmışsınız.Scandan geçirip photoshop yardımıyla çalışma çok hoş bir görsel sunum sunmuşsunuz bizlere tşkler...
Anlatımızda anlayışlı bir şekilde anlatmışsınız.Sitede çok yararlı ve değerli bilgilerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz.Mesleğinizi çok seviyorsunuz.Bunun için size hayranlığımı dile getirmekte bir sakınca görmüyorum... :)
*Ve en yakın zamanda sizin örn olarak sunduğunuz bu dersi çalışıp size benzeri bir çalışmayla size olan mahçupluğumu gidermek istiyorum.:) Karakalemim iyidir.Eskiz olarakda ışık-gölgeyi kağıt ve kalemle dengesini iyi ayarlayabiliyorum ama bu işi photoshopda hiç denemedim bu ilk olacak...
Tekrar teşekkür ediyorum...;)

Çok mutlu oldum...Ben tesekkürederim. çalismalarini bekliyorum...

Karaca Serin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Perim, bakıyom da milleti illustrasyona alıştırıyorsun. Sanat paylaştıkça güzel... Doğru yoldasın. Devam...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Tesekkürederim Kelkubat, pardon Keykubat:) senin ne kadar eglenceli ve espirili oldugunu ben bilirim, burasıda zamanala sana alisacaktır sevgili dostum... çok öptüm...

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
gün içindeki yoğunluğumdan farkedemediğim bir çalışma . Çok güzel olmuş aşamaları anlatmanızda güzel elinize sağlık.

Mustafa Cetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
harikasiniz cok guzel olmus
basarilarinizin devamini dilerim

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ah şu karakalem çizimi bir öğrensem nal toplatıcam nal! :)

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık,
bu tarz tasarımların günler süren çalışmalar ile ortaya çıkacağını çok iyi anlatmışsınız.

saygılarımla