Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sigara konulu afiş çalışması

emrah2025

🌱Yeni Üye🌱
Paşa vizyon- dama ajans + görselliği kadar mesajıda ii olsun istediğim bir afiş.

e4f6ca3e7a89916061f8f4223b297a6e.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir ajans çalışması diyorsunuz ama çok acemi işi olmuş. Martının oraya kondurulması, etrafındaki koyu bölge, sigaraların orada oturan adamın kolu kadar olması, adamın eline tutturulmaya çalışılan sigarın duruşu, büyüklüğü, küçük parmak arasına sıkıştırılması hepsi acemice olmuş. Üzgünüm dostum ama uygulamadaki yanlışlıklardan, tasarıma bir şey söylemeye fırsat kalmadı.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir ajans çalışması diyorsunuz ama çok acemi işi olmuş. Martının oraya kondurulması, etrafındaki koyu bölge, sigaraların orada oturan adamın kolu kadar olması, adamın eline tutturulmaya çalışılan sigarın duruşu, büyüklüğü, küçük parmak arasına sıkıştırılması hepsi acemice olmuş. Üzgünüm dostum ama uygulamadaki yanlışlıklardan, tasarıma bir şey söylemeye fırsat kalmadı.

katılıyorum :artipuan:

CapitaL

🏅Acemi Tasarımcı🏅

mesajdada bi şey yok :( daha etkileyici olabilir :sanat:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Birincisi "herkes seçimlerinde özgürdür" derken "seçiminde" demek daha doğru olur.
İkincisi "her seçimin bir bedeli var" demişsiniz ama bedelin ne olduğuna dair en ufak bir ipucu yok. Martının ne işi var anlamadım, sigara içmek eğer özgürleşmekse(!), bedelide bu ise tamam amenna... O zaman hepimiz içelim!!!
Yaşlı adamın önünde sıralanmış sigaralara ve boyutlarına da bir anlam veremedim, üstelik adamın elinde tutuşturduğunuz sigarada hiçmi hiç oturmamış.

Özetleyecek olursak, renk, görsel, slogan ve boyut kavramlarını tekrar tekrar gözden geçirerek yeni bir çalışma yapmanızda fayda var.

Kolay gelsin.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üretken olmanın 1. şartı üretilenleri takip etmektir. Üretici olmanın ilk şartı ürettiklerinin diğer üretilenlerden farklı olmasını sağlamaktır.

karaböcek

🏆Pro Tasarımcı🏆
10 numara söz valla tebrik ederim süleyman kardeşim :)

RCHUNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sosyal icerikli afiş nasıl yapılır diye kısıtlamıcam afiş nasıl yapılır diye araştır istersen burda ne anlatmak istiyorsun bi kere o mechul kullandıgın slogan ve guvercinden insan hakları ozgurluk ve barısı anlatan seler cıkar adamın ayagı kadar sigaralar var bu bi afis değil bnce bunu cok sade yalın bisilerle anlatabilrsin artık butun buyuk firmalar yalınlıga kacıyor tek bi nesne yada yazıyla veya fotorafla anlatmak istedigini anlatıyorlar ve carpıcı oluyor bu sitedeki afişlere iyice bir bak dunyadan afis orneklerine ozellkle diger unlu yabancı sitelerin barındırdıgı afişlere bak sol da bir yazı sagda bir yazı birbirini desteklemeyen gorseller bunnarı oyle bi kullanırsınki tek baslarına bile anlatabilirsin bence dunyaca unlu sosyal ve ticari afisleri cok iyi incele daha basarılı isler cıkarabilirsin ozman belli bir birikimdn sonra yazı karakteri bile olayın ciddiyetini anlatabilir ;)basarılar

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tavsiyem ...önce ne anlatmak istiyorsun ve mesajın ne..onu düşün taşın sor soruştur.. ..bu çalışma için martı solda adam sağda olsun diye yoruma gerek yok ... önce ne anlatmak istiyorsun onu cok iyi düşün.. gerisi zamanla gelir..

tabi bunu için okumak araştırmak lazım, özgürlük nedir, özgürmüyüz..seçim ne .. neyi seçebiliyoruz.. yoksa çalışman harika bir çizimde olsa değeri yok ..anca deriz sen bu programı kullanmayı öğrenmişsin o kadar ...

Lovejoy_048

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konu başlığını okumasam 'karısı ölmüş adam' mesajı alacaktım...sigara vurgusu nerde afişte anlamadım..adamın önünde dizili sigaralarmı? havada ne olduğu belli olmayan, belli etmek için etrafına gölge verdiğin kuşmu?.. tuhaf geldi

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buna afiş denir mi sizce? Bir de ajans çalışması... Ben hiçbir şeye benzetemedim açıkçası. Baştan yapılması gerekir.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
umarım bu başlık paşavizyon ajansına yapılan anti reklam saldırısı değildir:D

öncelikle afişteki ana fikir nedir , ne anlatılmaya çalışılıyor anlayamadım...
ayrıca bu fikir herneyse artık, grafik ortamına pek düzgün aktarılamamış bir sürü hata var