Sizin zevkinize hitap etmedigi için olmamış diyosunuz zaten. şöyle bi cümle kurmuşsunuz : 'ŞİMDİ NEDEN OLMAMIŞ ONU ANLATAYIM. GÖRSELLİK, RENK, UYUM, ESTETİK, KULLANILAN MALZEMENİN KALİTESİ, KULLANIŞ KOLAYLILIĞI VE EMEK. BUNLARIN HEPSİ BİR ARAYA GELİRSE ZATEN STANDARTLARIN ÇOK ÜSTÜNDE BİR İŞ ÇIKMIŞ OLUR.' karim rashid'in her işinde zaten bu saydıklarınız var. Siz görmek istemiyo yada göremiyo olabilirsiniz veyahutta zevkinize hitap etmiyo olabilir. Ama aksini iddaa etmekte bi bakış açısıdır buna saygı duyarım ve öyle olmadıgını iddaa ederim saygı beklerim tıpkı konuyu açan arkadaşımız gibi![]()
![]()
Daha önce kimse Süper demiş miydi![]()
Süper..
çok güzel ifade etmişsiniz çok teşekkür ederim![]()
ne demek bir içmimar bir içmimarın her zaman yanındadır; zorunda olmamasına rağmen :smile::angel:
teşekkürler ama bu yanında olmaktan ziyade tasarımın iyisinden anlama olayı tamamen..güzeli görmeyi bilmemiz bizim için büyük bir lütuf:angel::rofl:
Muhteşem Devamını Bekliyorum![]()
Çok teşekkürlerBurada gerçekten severek paylaşımlar yapıyordum ama açıkçası bu bölüme beklenen ilgiyi bulamadım.bu yüzden uzun süredir paylaşım yapmıyorum:sleepy:
Öncelikle cevap verdiğiz için teşşekürler.
Benimde hayalim iç mimar olmak tabi sbs puanları yeterse 7.sınıf'a gidiyorum.Amacım sizin gibi ablalardan yada abilerden örnek alıp hayal gücümü geliştirmektir.
Bu yaşımda
Auto CAD - 3D Studio Max V.b şeyleri öğrenmeye çalışıyorum.
Gerçekten muhteşem Nuray abla diyim biraz samimi oldu ama)
Muhteşem yapmışsınız.